Amenda primită de un bucureștean, după ce a abandonat 5 pisici pe stradă. Ce s-a întâmplat

Amenda primită de un bucureștean, după ce a abandonat 5 pisici pe stradă. Ce s-a întâmplat
Amenda primita de un bucurestean, dupa ce a abandonat 5 pisici pe strada

Un bucureştean a abandonat cinci pisici pe o stradă din Capitală. Gestul său șocant i-a alertat pe polițiști, care l-au amendat pe bărbatul fără suflet. Amenda primită este destul de mare, mai mult ca sigur regretă fapta făcută. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Un bucureștean fără suflet a primit o amendă usturătoare

Un bărbat a fost surprins de camerele video amplasate în centrul vechi al Capitalei în timp ce abandona cinci pisici chiar pe stradă. Fără nicio remușcare, acesta a lăsat sacoșa în care erau cele cinci animale lângă un coș de gunoi. Rapid au intervenit oamenii legii, care l-au sancționat pe bucureștean.

Lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei locale au amendat un bărbat din București cu suma de 3000 de lei pentru că a abandonat cinci pui de pisică pe stradă. Incidentul a avut loc chiar în centrul istoric al Capitalei și a fost surprins de camerele video din zonă. În imagini se poate vedea cum un bărbat a ieşit dintr-o curte cu o sacoşă de hârtie în mână, pe care a lăsat-o lângă un coş de gunoi.

Ce s-a întâmplat cu puii de pisică

Imediat, la fața locului, a fost trimis un echipaj al poliției care a constatat că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Animăluțele tremurau și le era foame. Pisoii au fost luați de acolo și duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric, unde au fost hrăniţi cu pipeta. După ce și-au potolit foamea, puii de pisică au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat.

Comportamentul bărbatului a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, iar un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări. La faţa locului, poliţiştii locali au descoperit că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Treamurau şi le era foame. Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat”, au transmis poliţiştii.

Gestul bărbatului a fost văzut pe camerele video

Bărbatul care a abandonat pisoii a fost identificat de către oamenii legii. Datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au acționat rapid. În vârstă de 74 de ani, bătrânul a recunoscut că el a lăsat puii de pisică pe stradă. În schimb, acesta a negat faptul că ar fi proprietarul animalelor pe care le-a abandonat. Mai mult, bucureșteanul a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie.

În cele din urmă, bărbatul a fost sanţionat cu 3.000 de lei pentru abandonul animalelor pe domeniul public.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI