Amendă drastică după conspirațiile lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum cu un post TV

Amendă drastică după conspirațiile lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum cu un post TV
Romania TV, amendata din cauza lui Gigi Becali

S-a dat amendă drastică după conspirațiile lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum cu un postul TV care a difuzat un interviu cu latifundiarul din Pipera în care acesta a spus vrute și nevrute.

Giigi Becali i-a adus unui post TV o amendă drastică la început de an. Anunțul CNA

Amendă drastică pentru un post TV din România din cauza lui  Gigi Becali. România TV a publicat un interviu cu Gigi Becali pe data de 26 decembrie, interviu pentru care a primit o amendă drastică din partea CNA.

Cazul a fost luat în discuție în ședința de marți, 26 ianuarie, de membrii Consiliului Național al Audiovizualului, însă propunerea de 10.000 de lei a Dorinei Rusu nu a trecut atunci. Astfel Dorina Rusu a cerut rediscutarea și a propus astăzi, 28 ianuarie, 5.000 de lei amendă. Propunerea a trecut cu voturi în unanimitate.

Televiziunea a primit amendă și din alte motive

Amenda a fost dată de CNA pentru declarațiile pe care le-a făcut Gigi Becali, dar și pentru două burtiere apărute pe micul ecran, scrie paginademedia.ro. Prima, din cadrul știrilor România TV din 20 decembrie în care s-a titrat ”Foc în Bucureşti, oamenii se salvează sărind de la etaj” și a doua din 17 decembrie – ”Bărbat executat în maşină, criminaliştii descind”.

Declarațiile lui Gigi Becali care au adus pentru Româniat TV o amendă de 5000 de lei

Gigi Becali: Eu nu că… Eu nu mă vaccinez nici dacă mor pe loc! La mine e genetică… vine cu un vaccin, vine cu un… O să zică că după aia… Bă, uite care-i treaba… Păi pentru că nu puteam să ținem evidența ca să te știm bine cum ești tu… așa cred…(închinându-se)

Doamne, să nu fie!… mă, trebuie să-ți punem ție în mâna dreaptă, aicea, un cip sau în frunte aicea… ca noi să citim, să vedem vaccinurile care le-ai făcut tu ca să știm că dacă-ți vine rău pe stradă… că așa o să fie… o să cadă lumea… hap!… hap!… de la vaccinurile astea, înțelegi?

Cristina Șincai: Doamne-ferește!

Gigi Becali: Păi așa o să fie… așa cred… înțelegi?… Doamne, iartă-mă! Nu vreau să fac propagandă împotriva vaccinului… eu spun ce cred eu și eu nu fac vaccinul. (neinteligibil) să nu facă vaccinul… să-l facă!… fiecare să facă, da eu nu fac…

Eu nu-l fac… dacă pun capul aicea, pe buturugă, aicea… taie capul cu barda… pune… întinde mîna, faci vaccinul… Bă, taie capul, da vaccinul nu-l fac… m-ai înțeles?… Eu… (închinându-se)am dat la sute de oameni și mii de oameni…

Cristina Șincai: Medicamente…

Gigi Becali: … medicamente… și la spitale… că aduceam medicamente și nu pot să le iau, trebuia să le donez… le-am donat la spitale… medicamente… Virusul ăsta este un fleac! Dar dacă când mi-a curs nasul sau urechi sau nu știu ce… sau ochii sau cutare sau puțin temperatură… l-am luat… pac!, am luat medicamentul.

Eu nu știu… nu la oameni că e păcat… (neinteligibil) bidon… vitamina D3, zinc, vitamina C… paracetamolul numai dacă ai temperatură pentru că el scade glutationul… spun specialiștii… la noi numai paracetamol… adică face mai rău… știi? El este fleac, dacă-l iei din timp. Îl oprești… barieră.. hai, noroc, COVID! Dacă l-ai lăsat 5 – 6 zile… lasă, mă, că n-am eu nimica… sunt puternic eu… stai puțin că nu, domne, puțin aer condiționat… nu, domne, păi da nu… păi da puțin răcit, n-am nimica eu, n-am eu COVID… de parcă erușine să ai COVID…

Rudele au avut, prieteni au avut… pe toți i-am ajutat… Eu n-am ținut cont. Unde a fost ăla bolnav, direct… așa, și fără mască ca să-l încurajez… Și m-am dus și am dat medicament și am stat lângă el”.