Ambasada Suediei, mesaj pentru români după meciul cu România. Ce le transmite tricolorilor

Ambasada Suediei, mesaj pentru români după meciul cu România. Ce le transmite tricolorilor
Ambasada Suediei, mesaj pentru tricolori după meciul contra României

Meciul România-Suedia s-a terminat cu un eșec de partea tricolorilor. Din păcate, cei din echipa Suediei au avut noroc de data aceasta. Ce mesaj a transmis Ambasada Suediei La București, după meci?

Ambasada Suediei, mesaj pentru tricolori după meciul cu România

România se află acum pe locul trei în grupă, la patru lungimi distanță de Suedia și mai are de discutat încă un meci, contra Spaniei. Suedia și Spania merg mai departe, timp în care tricolorii speră la o calificare la baraj. Speranța tuturor este ca Macedonia de Nord să pună mâna pe calificarea directă în grupa G. Meciul de aseara dintre echipa României și ce a Suediei i-a ținut pe toți cu sufletul la gură. Chiar Dumitru Dragomir anunțase cu puțin timp înainte ca fotbaliștii să vină pe teren faptul că știe care va fi deznodământul, desființând atunci echipa.

Mulțumim pentru meci și atmosferă! Mult succes jucătorilor Echipei Naționale a României mai departe!

Publicată de Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest pe Vineri, 15 noiembrie 2019

„Uite ce bucurie, Stoichiţă se pupă cu toată lumea, e fericire! Uite-l şi pe impostorul de Burleanu, e seară reuşită. Am stat să mă gândesc şi m-am gândit o perioadă când dracu’ a mai fost diferenţa asta şi sfidarea ca joc şi ca atitudine între o echipă străină şi echipa naţionala României. Aveai senzaţia că joacă o echipă de Divizia C cu o echipă de prima ligă. Dar nu de la noi, că la noi valorile sunt apropiate. FRF trebuie să încheie conturile cu Contra și să-i strângă frumos mâna, dar în ușă!”
Cornel Dinu (Sursa: gsp.ro)

Ambasada Suediei, mesaj pentru români după finele meciului România-Suedia
Ambasada Suediei, mesaj pentru români după finele meciului România-Suedia

Reacția Ambasadei, după reușita nordicilor

Ambasada Suediei le-a mulțumit jucătorilor pentru meci și susținătorilor ambelor echipe pentru atmosfera creată. „Mulţumim pentru meci şi atmosferă!Mult succes jucătorilor Echipei Naționale a României mai departe!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ambasada Suediei la Bucureşti, după meciul câştigat de nordici.

Amintim că reprezentanta României a fost învinsă ieri cu scorul 2-0, în etapa a 9-1 a Grupei F a preliminariilor Euro-2020. Ultima șansă a acestora pentru a putea participa la turneul final este în Liga Națiunilor, în luna martie a lui 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI