29 feb. 2024 | 22:07

Amantlâc în showbizul românesc?! A rupt tăcerea: „I-am zis ‘du-te unde ți-e drag’” VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni TV
Amantlâc în showbizul românesc?! A rupt tăcerea: „I-am zis 'du-te unde ți-e drag'” VIDEO EXCLUSIV
Amantlâc în showbizul românesc!

Să avem oare de-a face cu un nou amantlâc în showbiz-ul de la noi din țară? Rebeka Pascu a avut ocazia să stea de vorbă cu o cântăreață îndrăgită, a cărei poveste complicată de viață pare desprinsă din scenariul unui film. De aproape doi ani, cea mai recentă invitată a seriei de interviuri Playtalk trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă încrederea în partener i-a fost pusă la încercare după ce o femeie i-a dezvăluit că a fost curtată de bărbat.

Cântăreața a rupt tăcerea

Rebeka Pascu a revenit cu o nouă ediție a seriei de interviuri Playtalk. De această dată, invitata sa a fost nimeni alta decât Ramona de la Clejani. Sinceră, deschisă, cântăreața a răspuns întrebărilor reporterului Playtech Știri, vorbind fără ezitări despre subiecte mai puțin plăcute.

De aproape doi ani, Ramona trăiește o poveste de dragoste cu acordeonistul Adi Paris. Încrederea în partenerul său a fost însă zdruncinată în momentul în care a aprimit mai multe capturi de la o femeie care ar fi fost „vrăjită” de muzician.

„S-a întâmplat la începutul relației, am primit multe mesaje, capturi. Vorbea cu o femeie, nu am avut vreo dovadă că s-ar fi întâlnit vreodată cu ea. Cred că a vrut mai mult să mă agite, i-am și zis, „Săraca de tine, te-a prins mila de mine”.

A doua zi a trebuit să plecăm la un eveniment, în străinătate. A trecut weekendul, am uitat să discut cu el despre acele mesaje”, a povestit cântăreața.

„Nu cred că merit așa ceva”

Câteva zile mai târziu, când s-au întors în țară, cei doi au avut o discuție serioasă. Ramona i-a explicat partenerului său că își dorește o viață frumoasă, liniștită și că nu îl va ține niciodată cu forța lângă ea.

„Când am ajuns acasă, am stat de vorbă cu el. I-am spus: „Uite cum stau treburile, eu nu te țin cu forța lângă mine, nu am venit la tine să te rog să mă iei că nu mai are cine să o facă. Eu vreau să trăiesc frumos, nu am nevoie de stres. Nu cred că merit așa ceva.

Dacă o vrei, mergi la ea, du-te unde îți e drag”. Asta e valabil pentru toți cei care ne urmăresc acum”, a spus Ramona de la Clejani, în exclusivitate la interviurile Playtalk cu Rebeka Pascu.

Parteneri
Doliu în lumea filmului românesc. A murit marele actor Costel Constantin
Redactia.ro
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin! „A ajuns la fiul lui la spital și a făcut infarct” Unde va fi înmormântat marele actor
Click.ro
Se vede TOT! Imagini INCENDIARE cu Mădălina Ghenea au ajuns pe net: În lenjerie TRANSPARENTĂ
Vocea.biz
Un fost director CIA arată cum ar putea câștiga Ucraina războiul cu Rusia. „Este asta posibil?”
Digi24
Cum arată la interior vila de lux, din Otopeni, în care locuiesc Jojo și Paul Ipate / FOTO
Unica.ro
Adio, Răzvan și Dani. Ramona Olaru i-a părăsit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mondenă din România a recunoscut, în direct, că și-a înșelat iubitul: "Sunt o fată sinceră..." / VIDEO
Spynews
Veste SOC pentru Elena Udrea. Judecătorii au luat decizia
Capital.ro
Zeci de mii de românii vor primi bani în plus la salariu! Măsura a fost aprobată de Guvern: ”Rezolvăm inechitățile!”
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
Au INTRAT BANII de VOUCHERE! Cea mai bună VESTE
Mediaflux
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro