19 oct. 2021 | 10:12

Amanta lui Reghecampf a răbufnit. Nu a mai putut suporta: “Voi face demersurile legale pentru a-mi apăra onoarea”

Monden
Amanta lui Reghecampf a răbufnit. Nu a mai putut suporta: “Voi face demersurile legale pentru a-mi apăra onoarea”
Situație grea pentru Laurențiu Reghecampf. Iubita lui este hărțuită în socia-media

Femeia cu care se iubește Laurențiu Reghecampf a răbufnit în urma celor apărute în mediul online. Iubita antrenorului a fost hărțuită pe rețelele de socializare.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, hărțuită în social-media

Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită în mediul online. Femeia a susținut că peste noapte a găsit nenumărate conturi de Instagram și Facebook cu numele și pozele sale. Aceasta se află într-o postură în care trebuie să aibă grijă de ea din toate punctele de vedere pentru că este însărcinată.

Multe persoane vor să-i facă rău, mai cu seamă după ce în atenția fanilor încă soților Reghecampf au ajuns fotografii cu antrenorul și noua sa iubire. Tânăra de 29 de ani a ținut să clarifice situația și să îi avertizeze pe cei care nu-i fac deloc această perioadă mai ușoară așa că a făcut câteva precizări. Cea din urmă a subliniat că mesajele care au surprins pe mulți nu-i aparțin tocmai pentru că toate conturile sunt false.

”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina, pentru cancan.ro.

„Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina”

Gurile rele susțin că tânăra i-a ‘sucit’ mințile sportivului tocmai din dorința de a se afirma în lumea publică din România. Aceasta spune, însă, că notorietatea o lasă rece și că nu-i place să iasă în evidență în acest mod. Cu toate astea, este conștientă de faptul că Laurențiu Reghecampf este un nume cunoscut nu numai în țară, ci și departe de meleaguri.

„Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu.

Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine. Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea.”, a mai adăugat aceasta.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro