Amanta lui Reghecampf a răbufnit. Nu a mai putut suporta: “Voi face demersurile legale pentru a-mi apăra onoarea”

Amanta lui Reghecampf a răbufnit. Nu a mai putut suporta: “Voi face demersurile legale pentru a-mi apăra onoarea”
Situație grea pentru Laurențiu Reghecampf. Iubita lui este hărțuită în socia-media

Femeia cu care se iubește Laurențiu Reghecampf a răbufnit în urma celor apărute în mediul online. Iubita antrenorului a fost hărțuită pe rețelele de socializare.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, hărțuită în social-media

Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită în mediul online. Femeia a susținut că peste noapte a găsit nenumărate conturi de Instagram și Facebook cu numele și pozele sale. Aceasta se află într-o postură în care trebuie să aibă grijă de ea din toate punctele de vedere pentru că este însărcinată.

Multe persoane vor să-i facă rău, mai cu seamă după ce în atenția fanilor încă soților Reghecampf au ajuns fotografii cu antrenorul și noua sa iubire. Tânăra de 29 de ani a ținut să clarifice situația și să îi avertizeze pe cei care nu-i fac deloc această perioadă mai ușoară așa că a făcut câteva precizări. Cea din urmă a subliniat că mesajele care au surprins pe mulți nu-i aparțin tocmai pentru că toate conturile sunt false.

”Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina, pentru cancan.ro.

„Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina”

Gurile rele susțin că tânăra i-a ‘sucit’ mințile sportivului tocmai din dorința de a se afirma în lumea publică din România. Aceasta spune, însă, că notorietatea o lasă rece și că nu-i place să iasă în evidență în acest mod. Cu toate astea, este conștientă de faptul că Laurențiu Reghecampf este un nume cunoscut nu numai în țară, ci și departe de meleaguri.

„Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu.

Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine. Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea.”, a mai adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI