Amalia Năstase a slăbit zeci de kilograme cu o regulă simplă. Ce aliment nu consumă niciodată

de: Cojocaru Cristian
30 03. 2021

Amalia Năstase este încă un model pentru multe doamne și domnișoare care se inspiră din povestea ei. Imaginea sa a avut mult de suferit. Fosta soție a lui Ilie Năstase a reușit în urmă cu câțiva ani să slăbească zeci de kilograme. O regulă simplă i-a schimbat total viața.

Regula simplă a Amaliei Năstase. A scăpat astfel de zeci de kilograme

Amalia Năstase este încă o sursă de inspirație pentru mămicile care au trecut de doi copii sau pentru doamnele care doar se confruntă cu fluctuația de kilograme. Aceasta a reușit să slăbească zeci de kilograme cu ajutorul unui truc – nu mănâncă niciodată un anumit aliment.

Amintim că fosta soție a lui Ilie Năstase cântărea 96 de kilograme, moment în care a simțit că a pierdut lupta cu surplusul de grăsime, astfel decizând că e timpul pentru o schimbare. Din fericire, ambiția și sacrificiile au readus-o la silueta de odinioară, reușind să slăbească aproximativ 30 de kilograme.

Vedeta a reușit să se mențină de câțiva ani la greutatea dorită, lucru care e aproape cel mai greu după ce dai jos un număr mare de grăsime. „La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat.

Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot. Pe mine mă dureau genunchii, mă dureau coatele… de la apa reținută. (…) Mâncarea asta pe care o poftești nu este totul în viața ta”, a povestit Amalia Năstase, într-o emisiune TV.

A consumat de două ori acest aliment în doi ani de zile

Regula simplă pe care a urmat-o cu strictețe a fost renunțarea la zahăr. Deși pare drastic, vedeta a mărturisit că în doi ani a mâncat doar de două ori zahăr. „În doi ani, am mâncat de două ori zahăr. (…)

Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva”, a explicat fosta soție a lui Ilie Năstase.

Din păcate, acesta este punctul sensibil al multora care vor să abordeze un stil alimentar sănătos sau să slăbească – dulciurile. Bucuria vine din rândul numeroaselor produse existente pe piață care sunt zero zahăr.