Altex face anunțul la care nu se aștepta nimeni. Mii de români trebuie să vadă asta acum

Altex face anunțul la care nu se aștepta nimeni. Mii de români trebuie să vadă asta acum
Altex, anunț important pentru români

Altex, veste importantă pentru români! Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a publicat oficial anunțul. „Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului.”

Altex, anunț important pentru mii de români

Retailer-ul electro-IT Altex lansează o campanie masivă de angajări. Peste 1.000 de posturi libere așteaptă ca în curând să fie ocupate. Acestea sunt valabile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

Altex a anunțat că pregătește deschiderea a cel puțin trei alte magazine în Chiajna, Lugoj și Deva, iar alte două proiecte sunt deja în derulare în Reșița și Câmpina. Investițiile sunt etimate la peste 27 de milioane de euro. Compania menționată este lider pe piața de retail din România la momentul actual, cu experiență de 28 de ani și 125 de magazine deschise în toată țara. Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altext, anunț important pentru mii de români! Retailer-ul face angajări masive
Altext, anunț important pentru mii de români! Retailer-ul face angajări masive

„Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară”

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”
Edvin Abdulachim, director comercial Altex România

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI