eMAG Black Friday: rupe cu reduceri, prețuri mici și o surpriză de proporții

eMAG Black Friday: rupe cu reduceri, prețuri mici și o surpriză de proporții

Catalogul eMAG Black Friday 2018 aduce milioane de produse la prețuri reduse. Catalogul eMAG de mai jos a fost prezentat înainte să înceapă oficial Black Friday.

Update 13:27: Cumpărăturile de eMAGde Black Friday ți-ar putea aduce mai mult decât produsele comandate și te-ai putea trezi cu o mașină Mercedes acasă. AICI vezi exact ce trebuie să faci pentru a câștiga un autoturism marca Mercedes-Benz GLC 250 Coupé. Mașina se vinde în acest moment cu peste 50.000 de euro

Ce-i drept, interesul românilor pentru Black Friday a crescut foarte mult de la an la an. Doar în Ungaria interesul este mai mare decât în România. În 2018, înainte să înceapă Black Friday la eMAG, sigur vrei să vezi catalogul eMAG. Ca fapt divers, merită să știi că românii sunt mai atenți la oferte decât polonezii, cehii, croații, bulgarii, ucrainienii sau slovacii.

Cu mult înainte să vedem catalogul eMAG, ți-am prezentat un catalog parțial. Acum știm mai multe și e timpul să afli și tu.

Catalogul eMAG pentru Black Friday

Așadar, dacă vrei să știi la ce să fii atent și ce să cumperi, aruncă un ochi peste catalogul eMAG. Magazinul a promis mult pentru aceasta zi.

Pe scurt: 50.000 de televizoare, 76.000 de telefoane, 20.000 de laptopuri și 21.000 de frigidere, 15.000 mașini de spălat, dar și de 165.000 de electrocasnice mici. Mai sunt 235.000 de produse fashion, 100.000 de parfumuri și cosmetice, 300.000 de jocuri și jucării, 190.000 de anvelope, 300.000 de produse pentru casă și grădină și 30.000 de articole de echipament sportiv. Din toate acestea, eMAG se așteaptă să facă vânzări de 400 de milioane de lei și să atragă 55.000 de noi clienți.

Anul acesta, magazinul își propune ca 70% din comenzi să ajungă la clienți în cinci zile. Toate ar trebui să fie la destinație până pe 28 noiembrie, înainte de mini-vacanța de 1 decembrie.

Fan Courier, Sameday și Urgent Cargus sunt principalele puncte de sprijin pentru treaba asta, alături de Poșta Română, dar și de showroom-urile eMAG și easy box-urile companiei.

Ce găsești în catalogul eMAG de mai jos de Black Friday

Catalogul eMAG pentru Black Friday 2018 și surprizele

eMAG continuă tradiția produselor speciale adăugate în catalogul de Black Friday. În anii trecuți a adus în ofertă mașini, bijuterii, chiar lingouri de aur.

Dacă achiți cu cardul salvat în aplicație de tip Mastercard sau Maestro, poți câștiga un Mercedes. Aici găsești ce trebuie să faci.

Anul acesta, vei mai găsi: mașini – BMW, inclusiv un BMW electric, Honda, Ford, Skoda, Volvo, Suzuki), motociclete (Aprilia, Piaggio, Kawasaki etc.) și lingouri de 24K alături de monede de aur de 22K. Mai sunt pe listă ceasuri şi bijuterii de lux (Cellini, Diamanti) și bilete la evenimente, atât sportive (Formula 1 Austria, Italia, Ungaria, Finala Champions League Madrid 2019), cât și de concerte muzică (concert Metallica, concert Andre Rieu, concert Maroon 5, bilete Electric Castle).

Totodată, nu lipsesc de Black Friday pachete turistice  – 19.000 de nopţi de cazare pentru vacanţe de vară, de iarnă, croaziere şi vacanţe exotice, acces la parcuri de distracţii  – Disneyland, Europa Park, PortAventura) și abonamente de telefonie: Vodafone Smart Black și Super Black.

Nu în ultimul rând, servicii medicale  – de la abonamente generaliste, la servicii de specialitate, stomatologice și chiar de naștere. Iar pe lista eMAG mai sunt bilete pentru activități inedite  – închiriere sau vizitare de castele şi conace, Escape Rooms etc.

Mai jos poți consulta catalogul eMAG trimis înainte de Black Friday.

Catalog-eMAG-reduceri-oferte

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI