Alina Sorescu, transformare spectaculoasă după divorțul de Alexandru Ciucu. Cum a apărut artista

Alina Sorescu, transformare spectaculoasă după divorțul de Alexandru Ciucu. Cum a apărut artista
Alina Sorescu, transformare spectaculoasă după divorțul de Alexandru Ciucu. Cum a apărut artista

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează i-a luat prin surprindere pe fanii artistei. Printre cele mai recente fotografii pe care le-a distribuit artista în mediul online, Alina Sorescu a atras atenția internauților. Cum s-a schimbat fosta soție a designerului, după separarea de tatăl copilelor sale.

Cum s-a schimbat Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu păreau a fi unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, însă destinul a avut alte planuri pentru cei doi foști parteneri.

Artista și creatorul de modă al Casei Regale a României și-au spus adio, după un mariaj de 12 ani de zile. După perioada delicată prin care a trecut, în urma divorțului de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu pare să fi înflorit, potrivit spuselor admiratorilor divei de pe rețelele sociale.

Faimoasa blondină și-a schimbat stilul vestimentar și a adoptat ținute mult mai îndrăznețe, cu abdomenul la vedere.

Alina Sorescu a primit numai complimente în urma imaginilor postate pe Instagram. Vedeta pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, afișând o siluetă de individat și un chip de adolescentă.

„Foarte frumoasă”, „Ești frumoasă, să îți poarte noroc”, „Arăți ca o prințesă”, „Strălucești în culoarea asta superbă.”, sunt doar câteva dintre comentariile laudative pe care Alina Sorescu le-a primit pe rețelele sociale.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au divorțat după o căsnicie de 12 ani

Alina Sorescu a fost cea care a făcut anunțul divorțului de Alexandru Ciucu pe rețelele sociale. Artista le-a povestit prietenilor săi virtuali despre separarea legală de tatăl fetițelor sale, Raisa și Carolina.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea.

Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințiala pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.

Instanța a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine in timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare ca totul va fi bine.”, scria Alina Sorescu, acum câteva zile, pe rețelele sociale.