Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se împacă? Ce a declarat solista în urmă cu puțin timp

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se împacă? Ce a declarat solista în urmă cu puțin timp
Alina Sorescu și divorțul cu scântei de Alexandru Ciucu

La începutul lunii mai lumea mondenă românească era șocată de anunțul artistei Alina Sorescu. După ani de mariaj, vedeta lua decizia de a divorța de Alexandru Ciucu, sau cel puțin așa declara. Cei doi au două fetițe împreună. Conform unor apropiați, inevitabilul ar fi trebuit să se întâmple mai demult. Astăzi, însă, conform unor noi declarații, s-ar părea că există șanse de împăacre, sau nu, cine știe.

Alina Sorescu și divorțul cu scântei de Alexandru Ciucu

Deși anul trecut, celebrul designer Alexandru Ciucu nega zvonurile despre separarea de Alina Sorescu, ulterior s-a aflat tot adevărul. Mai apoi, pe 2 mai a fost pronunțată și sentința. Cel care intenta acțiunea de divorț era chiar Alexandru Ciucu, cel care nega în trecut acest lucru. Cât despre perioada grea prin care au trecut, Alina Sorescu povestea în urmă cu două zile:

„Sufletul meu e încrezător că lucrurile se vor aşeza, nu sunt nici prima, nici ultima. Aşa se întâmplă în viaţă, trebuie doar să ne asumăm lucrurile şi să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. Am slăbit vreo 5-6 kilograme

E o perioadă sensibilă, am depus actele de divorţ, acum vorbim de o ordonanţă pentru a se stabili domiciliul fetelor. Am câştigat în prima fază, dar el ataca pe toate părţile, aşa că lucrurile nu s-au clarificat.

E complicat, discuţia este lungă, este minunat că am foarte multă activitate, mai ales că vine şi 1 iunie”, a povestit Alina Sorescu.

Încă există tensiuni și Alina Sorescu încearcă să treacă cu bine peste acest hop.

Există șanse de împăcare?

Dar astăzi, invitată la Antena Stars artista a făcut noi declarații, iar substratul acestora ar fi că nu mai există șanse de împăcare.

„Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă.

Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită. Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat.

Cum am spus, m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.”, a precizat Alina Sorescu.

Deși faptele se contrazic, apropos de declarația artistei, având în vedere că la tribunal, apare numele soțului ca reclamant, situația nu este una plăcută. Dar, în cele din urmă, fiecare dintre cei doi și-a ales drumul pe viitor.

Urmăriți Playtech.ro și pe