Lovitură dură pentru Alexandru Ciucu. Alina Sorescu este însă în al nouălea cer de când a aflat vestea

Lovitură dură pentru Alexandru Ciucu. Alina Sorescu este însă în al nouălea cer de când a aflat vestea
Lovitura dura pentru Alexandru Ciucu, ce spune Alina Sorescu

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este departe de a se fi terminat. Celebra artistă a făcut un anunț important pe rețelele sociale. Ce lovitură a primit creatorul de modă al Casei Regale a României. Blondina și-a anunțat prietenii virtuali. Motivul pentru care și-a recăpătat liniștea.

Cu cine vor locui fetițele Alinei Sorescu, după divorțul de Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează oficial, după mai bine de un deceniu de mariaj. Cântăreața a făcut public pe rețelele sociale faptul că actele de separare legală au fost depuse la începutul anului 2022.

Acum câteva săptămâni, designerul s-a prezentat la tribunal pentru a stabili custodia celor două fiice ale celor doi, Raisa și Caronlina, precum și domiciliul și orele de vizită.

Alina Sorescu a anunțat, de curând, că fetele vor locui cu mama lor, spre liniștea artistei. Blondina le-a mulțumit prietenilor săi virtuali pentru sprijinul pe care oamenii i l-au arătat în această perioadă delicată.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru susținere.”, a scris Alina Sorescu pe Facebook.

Fosta soție a lui Alexandru Ciucu s-a mutat într-un apartament de 300.000 de euro, împreună cu fetițele sale. Alina Sorescu și-a cumpărat o locuință în sectorul 1 din București, după ce s-a mutat din casa în care locuia cu faimosul creator de modă.

Conform celor de la Antena Stars, noul apartament al cântăreței valorează în jur de 300.000 de euro și este situată în zona Expoziției din Capitală. Imobilul are 4 camere, iar rezidențiarii au acces la piscină, centru de fitness, parc natural privat și locuri de joacă tematice pentru copii.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele!”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010 și au împreună două fiice, pe Carolina și Raisa. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite în ianuarie 2022, atunci când au depus actele de divorț, după mai multe luni în care presa a vehiculat zvonuri privind separarea lor.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri.

Având în vedere ca au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.

Le multumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, scria Alina Sorescu pe Instagram, acum ceva timp.