Alina Pușcău, la un pas de moarte. Vedeta a fost otrăvită cu mercur după ce a mâncat asta

Alina Pușcău, otrăvită cu mercur. Vedeta a fost la un pas de moarte

Alina Pușcău a trecut prin clipe groaznice. Cunoscutul star internațional a avut mercur în sânge. Cum s-a petrecut totul și ce a simțit când medicii i-au spus că nu-i oferă multe șanse de supraviețuire?

Alina Pușcău, otrăvită cu mercur. Vedeta a fost la un pas de moarte

Alina Pușcău a trecut prin momente greu de imaginat. Concurenta de la Ferma a ajuns la un pas de moarte, după ce medicii i-au găsit mercur în organism. Specialiștii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire acesteia. Totul se petrecea în 2013, timp în care a simțit că starea sa de sănătate se înrăutățește, astfel a dat fuga la specialiști pentru analize amănunțite. În urma acestora s-a descoperit că avea mercur în sânge. Medicii care au examinat-o nu i-au dat deloc prea multe șanse de supraviețuire, dar Alina a continuat să spere că se va face bine, așa că a început tratamentul.

Cunoscuta actriță internațională s-a decis să consume foarte mult pește pentru a scăpa de kilogramele în plus, iar din această cauză șatena s-a intoxicat cu mercur. Mai mulți medici de la numeroase clinici din America i-au spus că nu va mai putea să facă niciodată copii, în timp ce alții abia îi dădeau șanse să trăiască. Cu toate că a fost explicată sursa mercurului, Alina ia în considerare și posibilitatea ca cineva să fi vrut să-i facă rău. Pentru a elimina metalele din cort, acumulate într-un an de dietă, modelul a făcut un tratament preț de șase luni al cărui cost s-a ridicat la 40.000 de dolari.

Alina Pușcău, otrăvită cu mercur
Alina Pușcău, otrăvită cu mercur

„Am văzut moartea cu ochii”

„Am văzut moartea cu ochii (…). Timp de șase luni am făcut tratament, perfuzii, pentru a elimina metalele din corp. Totul m-a costat 40.000 de dolari.Era să mor pentru că doctorii mi-au găsit mercur în sânge și nu-mi mai dădeau șanse. Mi-am găsit puterea să merg mai departe. Am fost la clinica respectivă ca să fac tratament, apoi m-am înscris la o școală de nutriție, școala nr 1 în America. Am vrut să merg acolo ca să învăț să-mi cunosc corpul ca să mă înțeleg cu el. Acolo am învățat ce vrea corpul meu, mintea, am învățat exact ce trebuie să-i dau organismului meu ca să se simtă bine. Am început să gătesc, să fac sport și a funcționat. Acum, când știu prin ce am trecut, sunt foarte atentă cu sănătatea, am grijă de mine mai mult ca niciodată”
Alina Pușcău

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI