Alina Pușcaș este în continuare în spital. Informații de ultimă oră despre starea vedetei Antena 1 UPDATE EXCLUSIV

Alina Pușcaș este în continuare în spital. Informații de ultimă oră despre starea vedetei Antena 1 UPDATE EXCLUSIV
Alina Puscas a ajuns la spital

Alina Pușcaș a ajuns la spital. Vedeta Antenei 1 și-a speriat fanii cu cea mai recentă imagine publicată pe o platformă de social media. Ce a transmis prezentatoarea „Te cunosc de undeva”.

Alina Puşcaş a ajuns la spital

Update luni, 5 decembrie 2022. Alina Pușcaș a dezvăluit, în exclusivitate pentru jurnaliștii redacției Playtech Știri, că este în continuare internată în spital, medicii administrându-i un tratament injectabil ce nu poate fi făcut acasă. Vedeta Antena 1 nici nu se gândește să ceară externarea, fiind conștientă de gravitatea diagnosticului primit.

„Nu am ieșit din spital, sunt încă aici, mă recuperez, sunt pe tratament injectabil ceea ce nu îmi permite să plec acasă și nici nu aș îndrăzni să cer să plec pentru că am înțeles cât de periculos este. Trebuie să aștept să mă vindec, să fiu sigură că nu e nicio șansă de recidivă”, a declarat Alina Pușcaș, pentru Playtech.ro.

Update duminică, 4 decembrie 2022. La două zile după ce și-a îngrijorat fanii cu imaginile postate de pe patul de spital, conectată la perfuzii, Alina Pușcaș a dezvăluit de ce a avut nevoie de intervenția medicilor. Vedeta a început să se simtă rău în timpul filmărilor de la „Te cunosc de undeva!”, dar a ales să ignore simptomele. Câteva ore mai târziu starea ei s-a agravat, având dureri și febră foarte mare.

În aceste momente, prezentatoarea este încă internată, sub tratament, medicii diagnosticând-o cu un abces pe rinichi.

„Sunt tot în spital, e prima oară când pot să vorbesc. E prima zi când mă simt mai bine, vă povestesc aici ce s-a întâmplat pentru că am primit foarte multe mesaje de la voi.

Sunt conectată şi acum la perfuzii, nu am terminat tratamentul, mi-a fost greu. Nu e vorba despre gripă sau covid, nimic din zona asta. Toată nebunia a început marţi dimineaţa când filmăm finală pentru „Te cunosc de undeva!” când am simţit în şold ca un junghi. Până spre seară a început să se extindă spre spate şi în faţă, în zona coastelor.

Am crezut iniţial că e o durere musculară, lombară, am zis că e din cauza tocurilor, nu i-am dat importanţă. Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, a apărut brusc, am început să mă simt rău, iar joi febra constant 40-41. Nu mai răspunde organismul la medicamentele obişnuite, aşa că am decis să plec la Spitalul Militar din Bucureşti.

Am făcut febră până ieri dimineaţă, chiar dacă eram pe perfuzii. Este vorba, de fapt, de un abces pe rinichi. Nici nu am ştiut că există aşa ceva, sunt cazuri rare”, a explicat Alina Pușcaș.

Știre inițială:

Sunt momente neplăcute pentru familia frumoasei prezentatoare. Alina Pușcaș a ajuns la spital, având nevoie urgentă de ajutorul specialiștilor. Vedeta Antenei 1 a publicat recent o imagine în secțiunea InstaStory ce o arată întinsă pe pat, într-o unitate medicală, cu o branulă montată pe antebraț.

Vedeta nu a dezvăluit de ce a ajuns pe mâna medicilor, precizând doar că „De la bal, la spital….mi s-a întâmplat și mie”.

Cu doar două zile înainte, prezentatoarea „Te cunosc de undeva” publica mai multe imagini din culisele show-ului transformărilor, din timpul filmărilor finalei sezonului 18.

Bruneta, care este mamă a trei copii, este într-o formă de milioane. Printr-o alimentație echilibrată, fără să facă excese, și antrenamente fizice aproape zilnice, a reușit să revină și să își păstreze silueta de manechin după fiecare sarcină.

„Cred că a fost și momentul oportun”

Într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech Știri, Alina Pușcaș a vorbit despre ținutele tot mai îndrăznețe pe care le poartă la „Te cunosc de undeva”.

,,Stilista emisiunii sezonului trecut și acesta este Anda Crăpătureanu și ea cumva a avut o viziune. Mi-a zis: “Uite, eu te văd, mai ales acum că te-ai ocupat de sport de nu te mai saturi de el, eu am viziunea asta!” Mi-a arătat și din ceea ce mi s-a pus pe umeraș, am ales împreună.

Deci în situația în care vrea cineva să dea vina pe cineva că o ținută a fost mult prea sexy, dați vina și pe mine, pentru că și eu le-am ales. Eu mi le-am dorit, probabil că sunt cam ultimii ani în care o să mai îndrăznesc să port mini și cred că a fost și momentul oportun”, a declarat, pentru Playtech.ro, Alina Pușcaș.

Recunoaște că nu a fost ușor să își recapete formele de dinainte de naștere, iar în prezent este mândră de felul în care arată.

,,Până la urmă când știi cât de greu este să ajungi la o anumită formă fizică, faptul că am 3 copii nu trebuie să o folosim ca scuză, dar în momentul în care nu mai ai 20 de ani și depui un efort poate dublu ca să poți să ajungi la o formă ideală, mi se pare cumva de dorit să arăți “roadele” să zic așa“, a declarat, pentru Playtech.ro, Alina Pușcaș.

Urmăriți Playtech.ro și pe