Alina Gorghiu, despre Viorica Dăncilă: ”Să-ți folosești copilul adoptat în campania electorală e o rușine!”

Alina Gorghiu o critică pe Viorica Dăncilă, după ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat în campania electorală

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dăncilă pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat în campania electorală. Ea susține că ceea ce a făcut candidatul PSD la alegerile prezidențiale este o „maximă rușine.”

Alina Gorghiu o critică pe Viorica Dăncilă, după ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat în campania electorală

„Să îți folosești copilul adoptat pentru a te victimiza în campania electorală mi se pare de maximă rușine. Și cu asta am spus tot”, a declarat Alina Gorghiu pentru postul de televiziune Digi 24.

Reacția vicepreședintelui Senatului a venit după ce Viorica Dăncilă a vorit despre copilul adoptat în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o marți seara. Dăncilă a precizat că nu ea și-a angajat fiul la Curtea de Conturi și că numirea lui în funcție a avut loc înainte ca ea să ajungă la Palatul Victoria.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui.

Nu vrea decât să îl las să-și urmeze cursul vieții lui. De multe ori, mi-a spus că pentru el faptul că mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru că de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alți tineri, la vârsta lui, și le permit”, a declarat Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI