Alina Ceușan, jignită de fani pentru poza cu burtica. Imaginea care i-a revoltat: „Ești tufă de Veneția!”

Alina Ceușan, jignită de fani pentru poza cu burtica. Imaginea care i-a revoltat: „Ești tufă de Veneția!”
Alina Ceușan, jignită de fani pentru poza cu burtica. Imaginea care i-a revoltat: „Ești tufă de Veneția!”

Alina Ceușan se mândrește cu fiecare ocazie cu burtica ei de gravidă, iar viitoarea mamă nu se sfiește să le arate fanilor acest lucru. Însă nu toți apreciază asta, motiv pentru care i-au atras atenția vloggeriței că face asta mult prea des.

Alina Ceușan, jignită de fani pentru poza cu burtica

Alina Ceușan a reacționat însă și le-a replicat vorbe dure, ba chiar a și blocat câțiva internauți care îi urmăreau activitatea pe Instagram pentru a nu îi mai oferi astfel de ”sfaturi”.

Astfel, printre cuvintele acide adresate de viitoarea mămică internauților se numără replici ca: „Așa v-au adus și mamele voastre pe lume” sau „Așa purtați și voi hainele, doar că de la burta de bere”.

Peste toate neplăcerile provocate de unii dintre internauți, Alina Ceușan este o femeie fericită. Ea și soțul ei vor deveni părinți cât de curând. De altfel, frumoasa blondină i-a transmis un mesaj plim de dragoste soțului ei.

Mesaj de dragoste pentru soțul ei

„Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată”, a scris Alina Ceușan pe conturile de socializare.

Alina Ceușan a dezvăluit tot pe conturile de socializare că va deveni mămică în luna septembrie 2020. Tot pe internet a primit și mesajele de felicitare.

„Acum esti completa cu adevarat! Felicitari si nastere usoara! Spledid tot ce am vazut, auzit, simtit… Multumim pentru felul tau de a darui atata frumusete! Vei fi o mama grozava!”, a fost mesajul Elenei Gheorghe. „Felicitari!! Toate gândurile bune de la Fodori❤️❤️❤️”, a fost mesajul câștigătorului Asia Express.