Alina Ceușan a „spart” banca pentru o mașină de lux. Ce bolid și-a cumpărat

de: Sabina Anastasia
11 08. 2022

Toți fanii Alinei Ceușan știu deja că influencerița își permite unele excentricități, atunci când și le dorește. Ultima achiziție a vedetei însă, i-a luat prin surprindere pe urmăritorii săi. Ce mașină și-a cumpărat Alina Ceușan i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Bolidul de lux al vloggeriței este o adevărată bijuterie. Costul a fost, bineînțeles, pe măsură.

Ce mașină și-a cumpărat Alina Ceușan

De ceva timp, Alina Ceușan s-a afișat pe rețelele de socializare în ipostaze în care apare alături de o mașină de lux, nouă, albă. Potrivit zvonurilor, vedeta a testat o anumită perioadă bolidul de lux, după care a decis să își cumpere autoturismul.

Este vorba despre o mașină electrică Audi e-tron GT, albă, care costă, după cum se și poate vedea în fotografii, o mulțime de bani. Vedeta a fost foarte încântată de achiziție a și publicat câteva fotografii cu mașina pe contul său de Instagram, așa cum se poate vedea și în galeria FOTO a articolului.

Noua mașină electrică a Alinei Ceușan are un cost de peste 100.000 de euro, potrivit informațiilor publicate pe site-urile de specialitate. Pozele au autoturismul vedetei au devenit virale pe internet, la scurt timp după ce au fost publicate.

Suma pe care a plătit-o Alina Ceușan pe noua mașină de marcă Audi este una fabuloasă. Însă dacă e să ținem cont de activitatea profesională a vedetei, observăm cu ușurință că aceasta își poate permite să își cumpere, cel puțin periodic, anumite excentricități.

Ce afaceri conduce Alina Ceușan

Alina Ceușan se ocupă de mai multe afaceri în București. Are un magazin de haine și, de asemenea, un restaurant. Online, vedeta se ocupă și de un site de costume de baie. Iar pe lângă acestea, Alina Ceușan încasează venituri importante și din activitatea de influencer.

Recent, ea a vorbit despre cum își organizează viața în așa fel încât să fie prezentă și pentru copilul său, în momentele importante din viață, dar să se ocupe corespunzător și de afacerile sale.

„Încerc să mă împart cât de bine pot. Și când sunt singură pe undeva și aud «Mama!», mă întorc și mă uit după cine strigă. Avem în primul rând ajutor, o bonă internă care și acum se află cu Rock. Fără ea nu aș reuși, dar nici fără mama-soacră sau mama mea până a venit ea. Contează foarte mult să ai acest ajutor dacă vrei să continui. Eu am zis întotdeauna că pot să stau cu Rock acasă, poate mai pun și de o ciorbă și o tocană, nu știu dacă mai apuc și să pun la spălat, dar ne descurcăm”, a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp, Alina Ceușan.