07 ian. 2023 | 14:27

Alimentul pe care nu îl consuma Ana Aslan. Dieta anti-îmbătrânire pe care o avea

Sănătate
Alimentul pe care nu îl consuma Ana Aslan. Dieta anti-îmbătrânire pe care o avea
Alimentul pe care nu îl consuma Ana Aslan. Cum reușea specialista să arate întotdeauna bine. Era atentă la toate mesele.

Ana Aslan este recunoscută la nivel internațional pentru impactul uriaș pe care l-a avut în industria de înfrumusețare. Celebrități din întreaga lume apelau la ajutorul său pentru a întârzia procesul de îmbătrânire al pielii. Specialista româncă era foarte atentă la ce mânca, aparițiile ei netrecând niciodată neobservate. Află în rândurile de mai jos care este alimentul pe care nu îl consuma Ana Aslan. Este foarte îndrăgit de români.

Ce stil de viață avea Ana Aslan

Ana Aslan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Eminentul om de știință aducea României, în perioada comunistă, venituri de până la 17 milioane de dolari, în fiecare an, potrivit analizelor efectuate de către cercetători. Tratamentul specialistei în gerontologie, care promitea să întârzie procesul de îmbătrânire, era solicitat de celebrități internaționale.

Printre clienții de renume ai Anei Aslan s-au numărat John F. Kennedy, Salvador Dali și Charles de Gaulle. Orice personalitate o întâlnea se declara fascinată de apariția sa fermecătoare. Era foarte atentă la silueta sa, fiind tot timpul aranjată și elegantă. Inclusiv când era singură.

Apropiații specialistei povesteau despre ea că are severă și exigentă, pe plan profesional. În viața de zi cu zi, era plină de viață. Menajera Anei Aslan a confirmat aceste lucruri, dezvăluind câteva detalii și despre stilul de viață pe care îl avea. Ioana Preda, pe numele său, a spus totul despre alimentația medicului.

Profesoara acorda o atenție deosebită siluetei sale. Însă asta nu însemna că își ignora starea de sănătate. Nu se înfometa deloc, ci aplica o serie de trucuri cu ajutorul cărora se menținea în formă. Toate au fost „adunate” și prezentate publicului larg drept „dieta anti-îmbătrânire” a Anei Aslan.

Dezvăluirile menajerei Ioana Preda

În primul rând, specialista mânca, în fiecare zi, la aceleași ore. Avea un program alimentar strict, din acest punct de vedere. Un alt aspect important este că Ana Aslan nu lua masa niciodată pe grabă. Totodată, era foarte atentă la stilul vestimentar pe care îl prezenta, chiar dacă se afla singură la masă.

„Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult. Nu se sătura niciodată. Când îi era foame, zicea: „Dă-mi o bomboană!”. Ținea la siluetă. O bomboană, atâta lua și gata.

Știa să mănânce bine. Îi plăcea să mergă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le facea singură.

Întotdeauna lua masa la 13:30, îmbrăcată cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, chiar dacă era singură la masă. Respecta acest ritual”, a dezvălujit menajera Anei Aslan.

Alimentul pe care nu îl consuma Ana Aslan

Specialista avea și unele restricții privind alimentația. De exemplu, nu consuma niciodată alimente la conservă. Ba chiar recomanda tuturor apropiaților săi să evite bucatele preparate pe bază de produse vândute la conservă. Indica, în schimb, consumul de multe fructe și legume.

Un aliment pe care Ana Aslan nu îl consuma este carnea de porc. Specialista evita mâncărurile gătite pe bază de carne de porc. Era, însă, o fană a cărnii de vită, după cum a precizat și menajera sa, Ioana Preda. Mai consuma ficat, pește, carne de pasăre și de miel sau oaie. Făcea, totodată, multă mișcare.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Mâna Maicii Domnului, planta-minune care are beneficii extraordinare asupra sănătății | Puțină lume știe ce boli poate vindeca
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro