Alimentul pe care Nea Mărin nu-l mai consumă de 20 de ani. L-a ajutat enorm!
Nea Mărin este unul din cei mai iubiți dansatori din România. De asemenea, el a cunoscut succesul și în televiziune datorită personalității sale impresionante. Majoritatea fanilor îi mărturisesc în mediul online că arată mai bine pe zi ce trece. Deși a ajuns la frumoasa vârstă de 64 de ani, bărbatul se simte extraordinar și are multă energie. Mulți consideră că acesta a găsit elixirul tinereții pentru că nu își arată deloc vârsta din buletin. Cum se menține și la ce aliment a renunțat de 20 de ani?
Cum se menține în formă Nea Mărin: nu mai consumă un aliment de 20 de ani
Nea Mărin este cunoscut drept ,,spaima vedetelor”. Multe din persoanele cunoscute publicului care au participat la emisiunile sale au recunoscut că le e teamă de el.
Acesta a reușit însă să câștige simpatia multor români datorită caracterului și a muncii depuse de-a lungul carierei. Bărbatul a ajuns la frumoasa vârstă de 64 de ani și pare că a găsit secretul tinereții.
Mulți fani au sesizat că vârsta este doar un număr pentru el, mai cu seamă că îl văd din ce în ce mai energic pe micile ecrane. Oamenii se întreabă cum reușește să arate atât de bine și să se simtă fantastic la această vârstă. Coregraful a mărturisit că are un program alimentar și că a renunțat la un anumit produs în urmă cu două decenii.
,,Timp de 20 de ani nu am consumat…”
Mai exact, artistul evită deja de mulți ani carnea de porc. În schimb, el consumă multe legume și fructe în fiecare zi. Vedeta are un mic dejun compus din: roșii, castraveți, ardei, brânză de la țară și ceai. De asemenea, el ține cont să ia prânzul la orele 13:30 și cina între orele 18:30 și 19:00.
,,Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe.
În fiecare dimineață la 7:00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13:30, iar cina la 18:30-19:00.
Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin. Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni”, a spus Nea Mărin pentru viva.ro.