Daniela Crudu, prima reacţie după ce s-a aflat de scandalul cu Nea Marin. Declaraţiile care schimbă tot ce se ştia

Daniela Crudu, prima reacţie după ce s-a aflat de scandalul cu Nea Marin. Declaraţiile care schimbă tot ce se ştia
Primele declaratii ale Danielei Crudu despre scandalul cu nea Marin

După ce scandalul presupusei bătăi dintre Nea Marin Barbu și Daniela Crudu a ieșit la iveală, fosta asistentă TV a făcut primele declarații privind plecarea ei de la Antena 1. Focoasa brunetă nu a dat foarte multe detalii privind subiectul. Care a fost reacția lui Nea Marin.

Reacția Danielei Crudu, când s-a aflat despre scandalul cu nea Marin

Acum câteva zile, au apărut zvonuri privind scandalul dintre Daniela Crudu și Nea Marin și conflictul celor doi din cadrul ediției cu numărul 20 al emisiunii Poftiți pe la noi, de la începutu anului 2022.

Potrivit informațiilor de la Cancan, Nea Marin i-ar fi dat un pumn Cruduței, după ce diva i-a aruncat cu florile în cap, în urma unor comentarii pe care gazda emisiunii le-a făcut, legate de operațiile estetice suferite de brunetă.

Daniela Crudu ar fi plecat din timpul emisiunii, uitând de clauzele din contract, gest care ar fi dus, apoi, la încheierea colaborării sale cu postul de televiziune Antena 1.

Fosta asistentă TV a fost contactată de către jurnaliștii de la cancan.ro pentru a comenta subiectul apărut, însă oamenii presei s-au lovit de un refuz din partea Danielei Crudu, care a preferat să nu spună nimic.

„Nu pot comenta subiectul vostru. Nu am voie să vorbesc!”, a declarat Daniela Crudu, în exclusivitate pentru sursa citată.

Potrivit sursei menționate anterior, jurnaliștii sunt de părere că Daniela Crudu ar fi fost avertizată de către șefii trustului Intact să nu ofere prea multe informații despre incidentul petrecut la „Poftiți pe la noi”.

Nea Marin, adevărul despre plecarea Cruduței din emisiunea sa

Se pare că Daniela Crudu ar putea fi penalizată extrem de grav, în conformitate cu clauzele contractului semnat de brunetă, la participarea în emisiunea de la Antena 1.

Nea Marin neagă faptul că ar fi agresat-o fizic pe Daniela Crudu. Contactat de reporterii playtech.ro, gazda emisiunii Poftiți pe la noi a fost extrem de surprins legat de subiectul ce vehiculează, mai nou, în presă.

Vedeta de la Antena 1 și-a asigurat urmăritorii că nu ar fi lovit-o pe Daniela Crudu sau pe oricare altă femeie vreodată.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăstia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune.

S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut.”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru playtech.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe