Alimentul pe care Chef Cătălin Scărlătescu nu îl mai consumă deloc. Așa a slăbit 30 de kilograme

Alimentul pe care Chef Cătălin Scărlătescu nu îl mai consumă deloc. Așa a slăbit 30 de kilograme
Cum a slabit Catalin Scarlatescu 30 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit o performanță pe care nu oricine o poate atinge. A slăbit 30 de kilograme fără să depună un efort ieșit din comun și, cel mai important, fără a recurge la intervenții chirurgicale riscante. Care este alimentul pe care Chef Cătălin Scărlătescu l-a scos din alimentație.

Cătălin Scărlătescu a slăbit 30 de kilograme. La ce aliment a renunțat definitiv

Celebrul jurat de la emisiunea „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 este mândru că a reușit să ajungă de la 130 la doar 100 de kilograme. Chiar și așa, Cătălin Scărlătescu nu stă departe de cele mai gustoase preparate, însă a hotărât să renunțe doar la un singur aliment.

Astfel, cunoscutul bucătar, star de televiziune, dar și om de afaceri, a dezvăluit că a renunțat definitiv să mai mănânce pâine. De asemenea, el îi îndeamnă pe toți fanii săi să procedeze la fel ca el, însă sub înrumarea unui nutriționist.

Cătălin Scărlătescu spune că am uitat să mai gătim

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Pâinea are mulți carbohidrați

Pâinea este unul dintre multele produse făinoase care conține mulți carbohidrați și care, în cazul oamenilor cu predispoziție spre îngrășare, poate determina creșterea în greutate.

În vârstă de 49 de ani, Cătălin Scărlătescu continuă să aibă o alimentație sănătoasă, concentrată în special pe fructe și legume.

Ce mănâncă Cătălin Scărlătescu

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai dezvăluit cunoscutul bucătar.

Care este vedeta care a slăbit 50 de kilograme. Ce sfaturi are

Și cântăreața Oana Radu a reușit performanța să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme. Aceasta, la rândul ei, are câteva sfaturi pentru cei care vor să se apuce de slăbit. Cântăreața spune că se poate apela la produse pentru diabetici atunci când nu se mai poate fără ceva dulce.

Un alt sfat este acela să nu se mai mănânce până în ora cinci. Al treilea sfat al Oanei Radu este să nu existe o zi în care se mănâncă de toate decât atunci când s-a atins greutatea urmărită. Și ultima regulă ar fi sportul. Cei care vor să piardă în greutate să facă cât mai mult sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI