A trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă și, de câțiva ani buni, reușește cu brio să se mențină la aceeași greutate. Teo Trandafir a dezvăluit secretul siluetei sale. Vedeta Kanal D a recunoscut care este alimentul la care nu a renunțat.
Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Are o carieră de admirat și o fiică ce îi dă zi de zi motive de fericire și mândrie. Vedeta Kanal D este un exemplu și pentru cei care se luptă cu kilogramele nedorite. În ultimii ani, a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă și reușește să se mențină la aceeași greutate.
Secretul, dezvăluie ea, este cumpătarea. Mănâncă puțin, are o dietă care îi oferă nutrienții necesari funcționării optime a organismului, face mișcare și nu neglijează orele de odihnă. Cu toate astea, nu renunță la micile plăceri culinare: prăjiturile.
„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a explicat vedeta Kanal D, potrivit Ciao.
Citește și: Farsa pe care colegii de la Kanal D i-au făcut-o lui Teo Trandafir: ‘Am vrut să-i strâng de gât’
Teo Trandafir a recunoscut că gătește destul de rar, ea și fiica ei, Maia, preferă să comande mâncarea preferată. Cu toate astea, există o rețetă pe care o prepară din când în când: „pizza cu ce ai în frigider”.
„Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc „pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.
Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, a povestit Teo Trandafir, pentru sursa citată.