Fiind una dintre cele mai mari vedete din lume, Adele își trăiește viața departe de ochii curioșilor, valorizând propria intimitate, precum și viața privată a fiului ei, Angelo. Chiar și așa, fericirea reușitei de a slăbi a făcut-o să împărtășească cu fanii o fotografie în care trupul ei arată ca sculptat. A urmat curiozitatea, care a fost și satisfăcută. Ce a mâncat și la ce a renunțat cântăreața pentru a slăbi 45 de kilograme.
În ciuda faptului că nu a promovat un album, creatoarea de hituri a făcut multe lucruri publice neașteptate în urma despărțirii de soțul Simon Konecki, în aprilie 2019. Cel mai recent, artista a postat o imagine rară cu ea, realizată chiar de ziua ei, determinându-i pe internauți să o privească în noua sa formă.
În timp ce starul nu a făcut niciun secret din faptul că nu îi place să țină dietă și să facă antrenament, pierderea în greutate este sesizabilă, astfel că mulți fani cu ochi de vultur s-au întrebat cum a slăbit.
Potrivit Us Weekly, citat de Harper’ s Bazaar, cântăreața a angajat un antrenor personal, iar acum lucrează „de trei ori pe săptămână”, făcând sesiuni de 60 de minute de antrenament cardio și circuit.
„Își dorește cu adevărat să fie sănătoasă și să dea un exemplu bun pentru fiul ei. Ea este mai concentrată pe a se simți bine în pielea ei și beneficiile pentru sănătate decât pierderea în greutate”, a declarat o sursă pentru revista americană.
Dieta care a ajutat-o pe cântăreață să ajungă la această formă este în mare vogă în această perioadă. Se numește SirtFood și a fost gândită de medicii nutriționiști britanici Aidan Gogging și Glen Matten. Ea presupune consumul unor alimente care activează anumite proteine din organism, denumite sirtuine, care au rolul de a regla fluxul biologic al organismului, de a controla funcționarea anumitor gene, de a proteja celulele și de a asigura buna funcționare a metabolismului. Desigur, ceea ce nu se regăsea în programul alimentar au fost dulciurile și alimentele prăjite.
Alimente principale din dieta sirtfood: hrișcă, țelină (rădăcina și frunzele sal), capere, cacao, cafea, ulei de măsline extra-virgin, ceai verde, napi, leuștean, pătrunjel, cicoare roșie, ceapă roșie, vin roșu, căpșuni, soia, turmeric (curcumă), nuci, mere, citrice, rucola, varza kale.