07 aug. 2023 | 20:28

Alimentul care nu lipsește de pe masa lui Zlatan Ibrahimovic. S-a retras din fotbal, dar impresionează cu fizicul de culturist

Sport
Alimentul care nu lipsește de pe masa lui Zlatan Ibrahimovic. S-a retras din fotbal, dar impresionează cu fizicul de culturist
"Întotdeauna am avut grijă de corpul meu” -Zlatan Ibrahimovic.

A fost considerat copilul rebel al fotbalului internațional, făcând senzație prin modul său neconvențional. Dar, ajuns la 41 de ani, în iunie a.c., Zlatan Ibrahimovic. își anunța retragerea oficială din fotbal. Cu toate că s-a retras, încă se mai vorbește de condiția sa fizică, având în vedere alimentul care nu lipsește de pe masa lui Zlatan Ibrahimovic. Deși s-a retras din fotbal, dar impresionează cu fizicul de culturist.

Starul lui AC Milan s-a retras din fotbal la 41 de ani

Legitimat în ultima perioadă a carierei la AC Milan, Zlatan Ibrahimovic lua decizia de a se retrage din fotbalul profesionist la cei 41 de ani ai săi. Atacantul suedez a marcat 511 goluri în 866 de meciuri de club, precum și 62 în 122 pentru țara sa.Ibrahimovic le-a spus fanilor de pe San Siro de la AC Milan că spune ”adio fotbalului, dar nu și vouă„.

Vezi și: Ce nu știai despre Silvio Berlusconi. Fostul patron de la AC Milan a cântat într-o trupă în anii 60 și a fost acuzat că ar avea legături cu mafia

Contractul atacantului de la AC Milan a expirat la sfârșitul lunii iunie a.c., iar acesta anunțase deja că nu-l va reînnoi după un sezon plin de accidentări.

Legenda suedeză a anunțat că ”a venit timpul să spună adio fotbalului”, într-un discurs vizibil emoționant, iar Ibrahimovici avea să fie întâmpinat cu o serenadă din partea fanilor milanezi, care au ridicat un Tifo mare pe care scria ”Godbye”, iar apoi de coechipierii săi cu o gardă de onoare la ieșirea de pe teren.

Zlatan Ibrahimovic și momentul de adio pe San Siro

Retragerea avea loc în pauza unui meci susținut de AC Milan, iar suedezul, vorbind pe teren la pauză, a spus:

”Am atât de multe amintiri și am trăit atât de multe emoții aici, prima dată când am ajuns aici mi-ați oferit fericire. A doua oară dragoste. Vreau să mulțumesc familiei mele, tuturor celor apropiați mie, pentru răbdarea lor.

Vreau să le mulțumesc celei de-a doua familii a mea, jucătorilor. Vreau să le mulțumesc (antrenorului principal al AC Milan, Stefano Pioli) și staff-ului său pentru responsabilitatea pe care mi-ați dat-o. Vreau să le mulțumesc managerilor pentru această oportunitate.

Dar cel mai important dintre toate: din inimă vreau să vă mulțumesc vouă, fanilor. M-ați primit cu brațele deschise, m-ați făcut să mă simt ca acasă. Voi fi un fan al Milanului pe viață. A venit timpul să spun la revedere fotbalului, dar nu și vouă.”

Alimentul care nu lipsește de pe masa lui Zlatan Ibrahimovic. S-a retras din fotbal, dar impresionează cu fizicul de culturist

Zlatan Ibrahimovic la momentul retragerii din fotbal

Dar, cu toate că a ajuns la vârsta de 41  de ani, suedezul este invidiat pentru forma fizică în care se află, mulți punând totul pe alimentul care nu lipsește de pe masa lui Zlatan Ibrahimovic. Așa că, hai să vedem despre ce este vorba.

Vezi și: Un nou cutremur la AC Milan, după retragerea lui Zlatan Ibrahimovic. Un jurnalist celebru anunță că legendarul Paolo Maldini a fost dat afară

Care este alimentul care nu lipsește de pe masa lui Zlatan Ibrahimovic

Deși au fost multe emoții la retragerea lui Zlatan Ibrahimovic, este un miracol că jucătorul de 41 de ani a rezistat atât de mult timp.

Nu numai că s-a îndepărtat de fotbalul de nivel înalt pentru un stagiu în MLS din America în 2018, dar, la întoarcerea în Europa un an mai târziu, a condus AC Milan la prima victorie în Serie A în 11 ani, în 2022.

Dar cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună? Ei bine, în afară de videoclipurile virale ale antrenamentelor sale extreme, Ibrahimovic și-a făcut timp pentru a detalia regimul său incredibil de fitness la începutul acestui an.

Fostul star de la Manchester United a explicat că este mereu în mișcare:

”Ajung la niveluri extreme: Am o chestie în care nu sunt niciodată mulțumit. Întotdeauna încerc să ridic nivelul de fiecare dată. Aceasta este cheia pentru a face mișcare în toate domeniile vieții tale – data viitoare, ia scările”.

Această mișcare a fost restricționată în trecut, Zlatan apelând la yoga. Dieta este, de asemenea, importantă pentru Ibrahimovic, care le-a dezvăluit fanilor care este alimentația sa simplă, dar eficientă.

„Întotdeauna am avut grijă de corpul meu, iar ceea ce mănânc m-a ajutat cu siguranță să mă mențin la cel mai înalt nivel.

Alimentele care funcționează pentru mine sunt fructele și legumele, doar carne albă, pastele, peștele și multe ouă.”

Vezi și: Zlatan Ibrahimovic, primit cu urale de fanii lui AC Milan, după nouă luni de absență. Starul suedez a doborât recordul lui Alessandro Costacurta

Ibrahimovic a fost întotdeauna o prezență impunătoare, dar corpul său a suferit o evoluție uriașă de când a apărut pe scenă la Malmo și apoi la Ajax, iar azi, la 41 de ani, arată extrem de bine, fiind invidiat chiar și de foștii săi colegi mai tineri.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Rețete delicioase cu cartofi. Garniturile sunt fabuloase
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
DEVINE ILEGAL în România. Legea se va aplica obligatoriu pentru TOATĂ lumea
Capital.ro
Trucul WhatsApp pentru a afla locația în care se află o persoană, fără ca ea să știe
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro