Cine ar fi crezut că un produs banal, consumat de generații întregi de români, este, de fapt, un ajutor de nădejde pentru cei care vor să dea jos kilogramele în plus? Mihaela Bilic a dezvăluit care este alimentul care face minuni pentru silueta ta. Sfaturile medicului.
Înfometarea nu este singurul mod de a da jos greutatea în exces. Cheia unei diete echilibrate ce ne va ajuta să slăbim fără să ne punem în pericol sănătatea constă în alegerile pe care le facem în ceea ce privește meniul zilnic.
Medicul Mihaela Bilic a dezvăluit care este alimentul care poate face minuni pentru siluetă. Potrivit acesteia, putem slăbi mult și repede cu brânza proaspătă. Marele avantaj este acela că poate fi consumată oricând și în orice cantitate.
„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede.
Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.
Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!”, a explicat Mihaela Bilic.
Te-ar putea interesa și: Cu ce poţi înlocui pâinea albă. Alimentul e nociv pentru sănătate, prea mulţi români îl consumă
Specialistul a precizat că atunci „când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire”.
„Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.
Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, medic nutritionist, pe pagina sa de Instagram.
Te-ar putea interesa și: Miturile alimentare desființate de Mihaela Bilic. Ce a spus despre gălbenușul de ou, portocale și spanac