Alimentele pe care Regina Elisabeta nu le consumă deloc. Meniul este foarte strict

Care sunt alimentele pe care regina Elisabeta nu le consumă.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se îndreaptă către vârsta de 100 de ani. Aceasta refuză alimentele care pot fi dăunătoare pentru sănătatea ei. Ce alimente refuză să consume regina.

Care sunt alimentele pe care Regina Elisabeta nu le consumă niciodată

Potrivit bucătarului personal al reginei următoarele alimente nu sunt pe placul regalității.

Ouăle albe – S-ar părea că ouăle brune sunt mai gustoase decât cele albe. Regina Elisabeta a II-a refuză să mănânce ouă albe și preferă ouăle de prepeliță, însă într-o coajă maro. De Crăciun, aceasta adoră ouăle cu somon.

Pastele – Pastele au carbohidrați și amidon, așadar regina le-a abandonat definitiv. Oricât de flămândă ar fi, regina Elisabeta nu o să mănânce paste.

Cartofii – Regina Marii Britanii nu mănâncă cartofii care conțin amidon, deoarece sunt nesănătoși. Toată lumea știe că  nu sunt atât de dăunători pentru organism și nu ar trebui excluși de tot.

Coaja de pâine – Elisabeta nu mănâncă coaja de la pâine. Acesteia îi plac mult sandwich-urile cu ton și ulei de măsline, castraveți și ardei dulce, însă coaja pâinii va fi mai mult ca sigur tăiată.

Ceapa și usturoiul – Din alimentația regiei lipsesc complet usturoiul și ceapa. Rețetele care conțin ceapă și usturoi sunt excluse. Probabil acest lucru este datorat faptului că trebuie să vorbească cu multă lume și vrea ca respirația ei să fie tot timpul proaspătă.

Banane cu coajă – Regina Elisabeta a II-a este de părere că arată ca o maimuță dacă mănâncă bananele direct din coajă. Pe de altă parte, folosește cuțitul și furculița ca să taie banana.

Carne de vită – Carnea roșie de vită nu este îndrăgită de toată lumea și nici regina Elisabeta nu face excepție. Astfel, ea nu consumă carne în sânge.

Ceaiul Dulce – Este bine știut faptul că britanicii preferă să bea ceai cu lapte, iar regina se numără printre ei. Aceasta nu își începe ziua fără un ceai bun fără zahăr.

Legi care nu i se pot aplica Reginei Elisabeta a II-a

Fiind monarhul Angliei, unele legi pentru cetățenii Regatului Unit nu i se aplică.

  • Pașaportul – Deoarece toate pașapoartele din Marea Britanie sunt emise în numele reginei, ea nu are nevoie de unul.
  • Permis de conducere – Nu numai că nu este obligată să aibă permis de conducere, dar nu trebuie să treacă nici un test pentru a obține acest drept.
  • Limitele de viteză – Limita de viteză pe autostradă nu se aplică reginei.
  • Carne de lebădă – Chiar dacă în Marea Britanie este interzis consumul de carne de lebădă, regina Elisabeta este singura persoană din regat care are voie.
Regina Elisabeta la volanul unei mașini
Care sunt alimentele pe care regina Elisabeta nu le consumă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI