Alimentele pe care Jojo nu le consumă niciodată. Așa se menține în formă la 41 de ani

de: Bișinicu Andreea
29 06. 2022

La 41 de ani, Jojo arată mai bine ca niciodată. Actrița din serialul Strada Speranței de la Kanal D și-a păstrat silueta de adolescentă, apelând la mici trucuri. Vedeta susține că ține regim de când se știe și mereu a avut grijă să se abțină de la anumite delicatese culinare, pentru a-și păstra greutatea ideală. Ce secrete de frumusețe are Cătălina Grama.

Secretul siluetei lui Jojo și ce alimente nu mănâncă niciodată

Cătălina Grama mereu a afișat o siluetă demnă de invidiat. Partenera lui Paul Ipate și-a păstrat silueta de adolescentă cu mari eforturi, fiind mereu atentă la ceea ce mănâncă. Jojo adoptă un stil de viață sănătos și susține că a ținut mereu diete, pentru a avea greutatea ideală.

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației Click!, Jojo a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe și care sunt sacrificiile pe care le face pentru a avea o talie de viespe.

De exemplu, atunci când vine vorba despre alimente de care nu se atinge niciodată, Jojo spune că nu consumă cartofi prăjiți și nu se atinge niciodată de jumări sau șorici.

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi.

Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa! Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac.

M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a declarat Jojo pentru click.ro.

Jojo, mamă pentru a treia oară?

Cătălina Grama trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actorul Paul Ipate, din anul 2014. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Zora, iar Jojo mai are un băiețel de 11 ani, pe nume Achim, din prima ei căsătorie cu bancherul Ionuț Grama.

Întrebată dacă se gândește să mai facă un copil, actrița de 41 de ani a menționat că nu și-a plănuit acest lucru, momentan:

„Copii sunt încântați că a venit vacanța mare! O să plecam după luna iulie, încă avem filmări și eu și Paul. Achim va merge în iulie în niște tabere, apoi va urma o croaziera în familie.

Ne-am linștit deocamdată, dacă va fi cazul o să-l acceptăm (n.r. – pe un viitor copil) în viața noastră din toată inima, dar nu ne-am propus să mai avem alți copii.”, a completat artista pentru sursa citată.