Alimentele pe care Irina Loghin nu le consumă niciodată: ‘Sunt otravă’

Alimentele pe care Irina Loghin nu le consumă niciodată: ‘Sunt otravă’
Alimentele pe care Irina Loghin nu le consumă niciodată

Ce alimente nu consumă Irina Loghin niciodată. La cei 83 de ani, Irina Loghin are un corp și o vitalitate de invidiat, astfel că aceasta a spus ce dietă urmează și care sunt alimentele de care se ferește orice ar fi și pe care le consideră adevărată „otravă” pentru organism. Iată care sunt acestea.

Alimentele pe care Irina Loghin nu le consumă niciodată

Se știe că Irina Loghin are o dietă vegetariană de peste 30 de ani. Artista a spus că a renunțat la carne, dar a tăiat de pe listă și alte alimente. Ea încurajează pe toată lumea să adopte acest stil de viață sănătos.

 „Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște pifetele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a mărturisit Irina Loghin.

Irina Loghin are și recomandări pentru pentru gospodine, în prepararea mâncării.

„Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot.

De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă. Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața.

Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a mai spus artista, într-un interviu pentru click.ro.

Ce ritual de frumusețe are Irina Loghin

În ce privește secretul frumuseții tenului său, artista are și un secret: folosește un produs ieftin, pe care toate femeile îl au deja în bucătărie. De mulți ani, Irina Loghin își prepară un demachiant potrivit tipului său de ten. Loțiunea este folosită de artistă în fiecare zi.

Irina Loghin amestecă ulei de măsline cu lapte demachiant și folosește dischete ca să își dea pe ten. Ea își mai prepară și o mască cu o lingură de miere și gălbdenuș de ou de țară.

„Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a mai povestit Irina Loghin, pentru sursa citată.

Irina Loghin este o celebră interpretă de muzică populară românească, supranumită și „regina muzicii populare”.