30 ian. 2023 | 22:41

Alimentele care te scapă de sforăit. Ce trebuie să consumi înainte de somn

Diverse
Alimentele care te scapă de sforăit. Ce trebuie să consumi înainte de somn
Ce sa mananci ca sa nu mai sforai

Cei mai mulți dintre oameni au probleme cu sforăitul. Acesta poate fi întâlnit la bărbați, precum și la femei. Acum, experții în somnologie au spus care sunt alimentele care te scapă de sforăit. Așadar, ce trebuie să consumi înainte de somn ca să scapi de această afecțiune.

Cum să scapi de sforăit. Ce trebuie să mănânci

Sforăitul este foarte enervant pentru oricine, astfel că acesta este și motivul pentru multe dintre divorțuri.

Cei care au astfel de probleme cu partenerii lor, trebuie să știe că există câteva alimente care dacă sunt consumate seara, înainte de culcare, au rolul de a diminua această afecțiune.

Laptele de soia și beneficiile lui

Cei care au probleme cu sforăitul trebuie să știe că laptele de soia îi poate ajuta. Acesta este mult mai bun decât cel de vacă, pentru că cel de-al doilea poate aduce probleme cu respirația și, astfel, la sforăit.

Ceaiul decongestionează căile respiratorii

Conform experților în somnologie, ceaiul ne ajută la decongestionarea căilor respiratorii, astfel că vom respira mult mai bine. De asemenea, această băutură ne va ajuta și să scăpăm de sforăit. Tot ce trebuie să facem este să bem un ceai de mentă înainte să mergem la somn.

Mierea, bună împotriva sforăitului

O linguriță de miere înainte de somn, conform specialiștilor în somnologie, te va ajuta să nu mai sforăi pe parcursul nopții. În plus, și un ceai cu miere te va ajuta în acest sens, deoarece mierea are mai multe proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene.

Turmericul, condimentul care te face să nu mai sforăi

Turmericul este ingredientul care te va ajuta să scapi de sforăitul enervant de pe parcursul nopților. Curcuma, ingredientul activ care se află în turmeric, este antioxidant și un puternic antiinflamator, care poate aduce o mulțime de alte beneficii pentru sănătate.

Peștele și sforăitul

Conform specialiștilor care se ocupă cu somnul, peștele în loc de carnea roșie va face o mare diferență între un somn bun și unul prost. Astfel, dacă îți dorești să scapi de sforăit, atunci consumă mai mult pește, pentru că acesta furnizează organismului proteine, care au rolul de a reduce țesutul inflamat.

Banala ceapă te scapă de sforăit

Potrivit experților somnologi, ceapa, cu toate că nu are un miros tocmai plăcut, te va ajuta să nu mai sforăi pe timpul nopții, pentru că ea are proprietăți antiinflamatorii și decongestionante. Proprietățile cepei vor elibera căile nazale.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SEMAFOARELE se schimbă definitiv. NOILE REGULI de circulație pentru șoferi
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro