Alex Velea i-a atacat fără milă pe Mario Fresh și Lino Golden. Ce piesă le-a dedicat, cuvânt cu cuvânt

Alex Velea i-a atacat fără milă pe Mario Fresh și Lino Golden. Ce piesă le-a dedicat, cuvânt cu cuvânt
Alex Velea i-a atacat fără milă pe Mario Fresh și Lino Golden

Scandalul din ultima perioadă dintre Alex Velea și fosta trupă formată din Mario Fresh și Lino Golden, este încă în trend. Mai nou, Velea, cel care i-a lansat pe cei doi puștani în lumea muzicii i-a pus la colț fără milă.

Alex Velea i-a atacat fără milă pe Mario Fresh și Lino Golden

Mai precis, așa cum a procedat și cu Abi Talent, Alex Velea le-a dedicat o piesă celor doi. Melodia indică chiar din titlu ce se petrece cu cei doi foști ”golden boys”: ”Fake-urile”. Refrenul acesteia fiind : ”Fake-urile astea mă invidiază”.

Mai mult, Alex Velea nu se limitează doar la refren ci, în piesa de aproape trei minute nu-i slăbește deloc pe cei doi. Aluziile la versurile care i-au făcut cunoscuți pe foștii ”golden boys” sunt chiar foarte dese și amuzante pentru ca Velea să puncteze evident.

”Am intrat în scenă, reprezint băieții care o ard ca influenceri. Nu ai putea să îmi iei locul nici dacă ți l-aș da eu / N-ai avea cum, nu știi jocul / Și nici nu ai hazul meu/ M-am născut fenomenal, faptele mele vorbesc / Ai vrea să fii și tu ca mine, dar nu prea ai palmares/ Te iau peste tot / Rămâi doar un nepot / Ai uitat de unde ai plecat. De ce să fiu rege, când pot să fiu zeu”, sunt câteva din versurile lui Alex Velea.

Ce piesă le-a dedica Alex Velea
Ce piesă le-a dedicat Alex Velea lui Mario Fresh și Lino Golden

Alex Velea, scandal cu cei doi foști ”golden boys”

Scandalul momentului din lumea bună a muzicii din România, este înfruntarea dintre Lino Golden și Mario Fresh cu cei care i-au lansat, Alex Velea și Antonia. Deși inițial, scandalul a pornit cu aluzii fine, acum s-a transformat într-un adevărat război.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.

Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe”, este un mesaj postat de Antonia, potrivit WOWbiz.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI