23 oct. 2023 | 18:01

Alexia Eram a clacat la America Express. Ce a făcut fiica Andreei Esca când a văzut că trebuie să mănânce gogoşi la cină: „Îmi era ruşine”

Monden
Alexia Eram a clacat la America Express. Ce a făcut fiica Andreei Esca când a văzut că trebuie să mănânce gogoşi la cină:
Alexia Eram a clacat la America Express. Ce a făcut fiica Andreei Esca când a văzut că trebuie să mănânce gogoşi la cină: "Îmi era ruşine

Alexia Eram a avut parte de aventura vieții sale la America Express. Fiica Andreei Esca a trecut prin momente de groază în cadrul competiției și a fost pusă în ipostaze rușinoase. Influencerița a vorbit despre cele mai grele încercări din emisiune, în care a simțit că o să clacheze.

Alexia Eram a ajuns la capătul puterilor

Alexia Eram este unul dintre cei 18 concurenți de la America Express. Tânăra participă la emisiune alături de fratele ei, cu care are o legătură specială. Au vrut să își întărească și mai tare relația și să aibă parte de cea mai grea experiență de până acum, pe care să o depășească împreună.

Vedeta a mărturisit că a dat de greu încă de la începutul competiției. A întâmpinat dificultăți mai ales când vine vorba despre mâncare, unde a pățit să fie nevoită să consume alimente care nu îi plac.

Fiica Andreei Esca a dezvăluit că, la o masă, a primit gogoși din partea oamenilor care au găzduit-o. Deși era înfometată și obosită, nu a putut să mănânce așa ceva și s-a simțit stânjenită.

Își dorea atât de mult mâncare gătită, o masă caldă, motiv pentru care a făcut mofturi. Deși nu este pretențioasă de fel, de data aceasta și-a pierdut cumpătul.

„Mi-a adus niște gogoși pe care le mâncasem deja de două zile, eu nu sunt fițoasă sau nu prea îmi pasă ce mănânc și ce beau. Dar am început să plâng, cred că eram emoționată sau habar nu am. Îmi era și rușine de mine pentru că mă simțeam prost că plâng când oamenii mi-au dat de mâncare.

Cred că sunt obosită, am alergat toată ziua și nu am mai văzut mâncare, mâncare…adică o masă normală. Cred că a fost vorba că e atât de greu să cauți cazare, să faci misiunile.. și am explodat”, a spus Alexia Eram.

Alexiei Eram îi place să riște

În cadrul episodului a doua din sezonul 6 al emisiunii „America Express,” difuzat la data de 22 octombrie 2023, concurenții au fost nevoiți să se aventureze în Comuna 13 din Medellin, purtându-și bagajele în spate. Erau multe și grele, dar proba era una clară.

Pentru a primi următoarea misiune și indicațiile necesare, toți concurenții au fost puși în situația de a căuta un rezident local pe care să-l asiste în afacerea sa, bazându-se pe arta graffiti-ului ales. Acesta a fost contextul în care s-au aflat Alexia și Aris Eram și au simțit că clachează.

Citește și: Alexia Eram a primit primul telefon mobil de la Andreea Esca la 12 ani. Cum a ajuns să-și câștige singură banii și de la ce vârstă este independentă financiar: ”Mario m-a ajutat!”/ EXCLUSIV VIDEO

Cu toate acestea, în dorința de a finaliza misiunea cât mai rapid posibil, cei doi frați au luat o decizie îndrăzneață: au lăsat bagajele în mijlocul străzii și au ales să urce scările abrupte. Au riscat, dar ai câștigat timp.

„Le-am lăsat undeva la niște domni în grijă. Noi ne-am supus la un risc foarte mare. Sperăm să nu fie furate bagajele​”, a spus Alexia Eram.

„În situațiile astea ești super calm și mă enervezi!”, i-a spus Alexia fratelui ei.

Alexia Eram a dovedit că este o fire îndrăzneață și foarte ambițioasă, care nu acceptă înfrângerea niciodată și face tot posibilul ca să câștige. Influenceriței îi place să riște, indiferent de situație, doar să știe că ajunge acolo unde își dorește.

Cleopatra Stratan a simțit cum clachează

Cleopatra Stratan participă și ea la America Express sezonul acesta. A ales să plece în această cursă cu soțul ei, celebrul artist Edward Sanda, fiind persoana în care are cea mai mare încredere și cu care vrea să experimenteze tot ce se poate în viață.

Află și: Diferența de vârstă dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Nu le-a păsat de gura lumii când s-au căsătorit

Au plecat încrezători de acasă, cu multă ambiție și voință la purtător, dar au dat de greu în unele momente. Medellin este o zonă periculoasă, recunoscută pentru evenimentele neplăcute și persoanele dubioase, sentimente pe care le-a trăit din plin și tânăra artistă.

Cleopatra Stratan s-a simțit în mare pericol ajunsă într-un cartier destul de dubios. Când a văzut cum arată locul, o mulțime de idei i-au trecut prin minte și a preferat să piardă timp și să pună în pericol cursa, decât să riște.

„Vreau să plecăm în momentul ăsta!, a strigat artista.

„M-am gândit că dacă se întâmplă orice, mi se părea că e foarte greu să mai ieși de acolo. Intuiția mea îmi zicea că nu trebuie să stau acolo pentru că nu mă simțeam în siguranță”, a explicat Cleopatra Stratan.

În cele din urmă, cei doi au părăsit locul de cazare, cu toate că Edward nu era de acord cu această hotărâre. Cleopatra și Edward au încercat să obțină sprijin la biserică, dar fără succes, ceea ce le-a dat mari emoții celor doi.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
UNGURII ne dau lecții. Cum ne face Ungaria de rușine. Situația e dramatică
Capital.ro
Mâna Maicii Domnului, planta-minune care are beneficii extraordinare asupra sănătății | Puțină lume știe ce boli poate vindeca
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro