Alexandru Rafila, umilit fără limite de Diana Șoșoacă: „E cel mai mare mincinos și analfabet funcțional din România”

Alexandru Rafila, umilit fără limite de Diana Șoșoacă: „E cel mai mare mincinos și analfabet funcțional din România”
Diana Șoșoacă, protest în fața Guvernului

Florin Cîțu a afirmat la finalul săptămânii trecute că românii care nu respectă regulile anti-Covid-19 sunt asemeni unor teroriști care vor să facă un rău voit semenilor. Declarațiile premierului nu au rămas nepedepsite, astfel că mai multe persoane au fost lovit dur de cele spuse. Una dintre țintele șefului Executivului este chiar senatoarea Diana Șoșoacă, recunoscută pentru acțiunile sale anti-mască.

Diana Șoșoacă, amenințări dure la adresa autorităților

În urmă cu puțin timp, premierul României a criticat în termeni duri și extremi, atât cetățenii, cât și persoanele publice care se opun restricțiilor anti-Covid-19, susținând că aceștia se opun îmbunătățirii sănătății tuturor românilor.

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare.

Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. Pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, declara Florin Cîțu.

În cadrul protestului din fața Guvernului, Diana Șoșoacă a abordat și subiectul vaccinării în România, proiect despre care medicul Alexandru Rafila a susținut că nu este obligatoriu.

Senatoarea, încurajată de cetățeni, i-a adresat cuvinte jugnitoare medicului, susținând că „ori nu știe să citească„, ori „este cel mai mare mincinos și analfabet funcțional din România”.

Diana Șoșoacă a insistat asupra faptului că a publicat poze cu articolele în care este menționat foarte clar că este vorba de vaccinare obligatorie. Aceasta îi îndeamnă pe cetățeni să intre pe pagina sa de Facebook și să citească cu atenție articolele publicate.

Diana Șoșoacă, scandal în fața Guvernului

În urmă cu câteva ore, Diana Șoșoacă s-a prezentat în fața Guvernului, acolo unde a creat un protest împotriva legilor din România, fiind intigată și revoltată de replicile premierului. Aplaudată și susținută de mai mulți simpatizanți, senatoarea a vorbit despre efectele pandemiei, dar și despre numărul persoanelor care mor lunar în România, independent de pandemie.

Avocata Diana Șoșoacă s-a autodeclarat din nou “singura senatoare teroristă”, susținând că autoritățile, în frunte cu președintele, sunt criminale.

“Mă declar unicul senator terorist din România și teroristă pașnică…eu nu sunt pașnică. Eu vociferez. Este mitraliera mea cu care o să-i împușc pe toți, verbal.

Haideți să vă spun ceva tuturor. Intrați pe Instititul Național de Statistică și uitați-vă pe fiecare an în parte. În fiecare lună, în România mor 19.000-20.000 de oameni din diverse cauze. De la cauza natural până la boli. Se nasc în jur de 14.000-15.000. De aceea avem natalitate negativă.

Mai mult, uitați-vă pe 2020, mortalitatea este mai mică decât în ceilalți ani, în fiecare lună. Este normal să moară oameni, așa cum este normal să se nască.

Dar cum să naști copii într-un stat condus de acești criminali de la Guvernul României împreună cu criminalul suprem de la Cotroceni și cu acei criminali politicieni, care unii dintre ei au ajuns în Parlamentul României”, și-a început senatoarea Diana Șoșoacă protestul din fața Guvernului.

Urmărește imaginile video ale protestului inițiar de Diana Șoșoacă (Sursă: Ultima Oră)