Alexandru Rafila, despre persoanele care ajung la ATI: „Deşi sunt vaccinate, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat. Vaccinul nu e perfect”

Alexandru Rafila, despre persoanele care ajung la ATI: „Deşi sunt vaccinate, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat. Vaccinul nu e perfect”
Alexandru Rafila, adevărul despre eficiența vaccinului anti-Covid-19

Valul patru aduce tensiuni și mai mari în România, astfel că între medici și autoritățile ajunge să dezvolte un conflict puternic, victimele fiind chiar cetățenii. Medicul Alexandru Rafila susține că autoritățile încearcă să inducă frica în rândul părinților pentru a nu-și mai lăsa copiii la școală. De vină pentru această situație ar fi chiar autoritățile. Cu privire la eficiența vaccinului, medicul face destăinuiri pe care niciun român nu ar fi crezut că le va auzi.

Alexandru Rafila rupe tăcerea despre eficiența vaccinului la anumite persoane

Din păcate, situația cauzată de valul patru al pandemiei este una foarte gravă, astfel că și de data aceasta s-a instalat o nouă criză sanitară, care pune în pericol viața a multor români. Numărul infectărilor și al deceselor a crescut foarte mult, astfel că și persoanele vaccinate sunt predispuse să dezvolte forme grave ale infecției, inclusiv să moară.

Potrivit medicului, aceste persoane sunt cele la care vaccinul nu a funcționat foarte bine. Cu toate acestea, medicul susține că decizia de a nu te vaccina nu este o soluție în fața virusului nemilos.

„Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.

Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o altă. Nevaccinarea nu e o soluţie”, a explicat reprezentantul României la OMS.

Regulile se schimbă de la o zi la alta

Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă privind deciziile extrem de schimbătoare adoptate de autorități, astfel că regulile se modifică într-un ritm cu care cetățenii nu pot ține pasul.

O altă problemă dezbătută de către deputatul PSD face referire la  gradul de contagiozitate al virusului la copii, pe care acesta nu îl neagă, însă susține că autoritățile se folosesc de acest subiect sensibil pentru a speria mulți părinți cu privire la riscul existent în școli.

“Noi trăim în tot felul de scenarii. Zilele trecute apăruse informaţia că copiii între 6-12 ani trebuie să fie testaţi ca să aibă acces la înot, la cofetărie etc. Au schimbat-o de dimineaţă, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns să ne reglăm impotenţa de a face lucrurile aşa cum trebuie folosind copiii.

Primul semnal: au început să apară oameni care să spună că sunt spitalele pline de copii.
Cifrele i-au contrazis dur. Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni, care nu răspund bine la infecţie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreşte ca părinţii să fie speriaţi de această chestiune şi să spună: Nu îmi las copiii la şcoală”, a adăugat medicul.

“A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generații”

În continuare, medicul a oferit în cadrul emisiunii “Punctul Culminant”, argumente cu ajutorul cărora să demonstreze că toate reglementările care îi au ca subiect de interes pe copii sunt menite pentru a distrage atenția publicului larg de la incapacitatea autorităților de a asigura un mediu optim pentru desfășurarea activităților acestora în siguranță.

„Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor între 6 şi 12 ani. De dimineaţă au modificat toate aceste lucruri care împiedicau copiii să trăiască o viaţă normală.

A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii. Nebunia asta e fundamentată de incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba. Nu s-au făcut şi au zis lasă că speriem părinţii că fac copiii forme grave. Părinţii au fost subiectul unei manipulări.

Se încearcă această rostogolire, deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, lipsă de asumare către frica părinţilor de a-şi duce copiii la şcoală sau la orice activitate.
Există oameni în vârstă care nu mai răspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar„, a explicat profesorul Rafila, potrivit romaniatv.net.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI