Accident în Ferentari între un Lamborghini și un BMW. Cum arată mașinile după impactul devastator FOTO

Accident în Ferentari între un Lamborghini și un BMW. Cum arată mașinile după impactul devastator FOTO
Accident în Ferentari între un Lamborghini și un BMW

Două autoturisme de lux au fost grav avariate în urma unui teribil accident rutier care s-a produs, în noaptea de marți spre miercuri, în cartierul Ferentari din Capitală. Un Lamborghini Urus și un BMW Seria 5 (E39) s-au ciocnit violent, iar martorii care au văzut accidentul susțin că una dintre persoanele implicate a fost grav rănită.

Accident în Ferentari între un Lamborghini și un BMW

Accidentul s-a produs, în noaptea de marți spre miercuri, în cartierul Ferentari din Capitală. Pe pagina de facebook Info Trafic București și Ilfov au fost postate o serie de fotografii de la locul accidentului. Din imagini reiese că impactul a fost unul destul de puternic. „Accident strada Bachu – Ferentari. Evitați zona: poliție, pompierii și smurd. Autobuze deviate”, este descrierea oferită pentru imagini.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate, iar una dintre persoanele implicate în accident ar fi fost grav rănită. Această informație nu a fost însă confirmată oficial.

Autoturismul Lamborghini Urus are o valoare de 200.000 de euro, iar după cum se poate observa din fotografii, este greu de crezut că mai poate fi reparat. Urus este primul SUV Lamborghini, un autoturism cu motor V8 cu 650 CP și tracțiune integrală. Ajunge la 100 km/h în 3,6 secunde și are un preț de pornire în România de 206.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI