Alexandru Cumpănașu, gest incalificabil în campania electorală. Cum a filmat-o pe mama Alexandrei Măceșanu

Alexandru Cumpănașu se folosește de mama Alexandrei Măceșanu pentru campania electorală

Alexandru Cumpănașu își continuă campania electorală pe Facebook, după ce televiziunile au luat decizia de a nu îl mai invita să vorbească în direct, în urma eforturilor candidatului la alegerile prezidențiale de a-și clădi campania pe cazul Caracal. Cumpănașu a filmat-o pe mama Alexandrei Măceșanu în timp ce se ruga și a transmis momentul live pe rețeaua de socializare.

Alexandru Cumpănașu se folosește de mama Alexandrei Măceșanu pentru campania electorală

Candidatul la alegerile prezidențiale intră în live pe Facebook în fiecare seară și timp de mai bine de o oră, în unele cazuri chiar și mai mult, își face campania electorală în speranța că va intra în turul doi la alegerile prezidențiale. Alexandru Cumpănașu a invitat-o și pe mama Alexandrei Măceșanu să participe la o discuție cu cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare, iar la un moment dat a pus-o să se roage.

Gestul incalificabil făcut de Alexandru Cumpănașu a fost taxat de mai mulți internauți, care i-au reproșat că își clădește campania electorală pe cazul Caracal.


Îmi pare rău de fete, dar acest caz nu-i dă drept lui Cumpănașu să își facă propaganda politică. Cum aruncă el Europa în aer? E depășit de situație. Cred că îi trebuie terapie psihiatrică”, i-a scris un internaut.

„Ți-ai bătut joc de părinții Alexandrei pentru capital politic, tu nu empatizezi cu ei, se vede pe fața ta, ești o mizerie de om!”, a fost un alt mesaj.

Zilele trecute, Alexandru Cumpănașu a anunțat că a participat, alături de mama ALexandrei Măceșanu, la o emisiune TV din Italia.

Începe emisiunea Chi L’ha visto? pe RAI3. Vă invit să fiți alături de mine și de mama Alexandrei în cel mai greu interviu pe care îl vom susține. Încă un pas absolut necesar pentru găsirea Alexandrei și pentru aflarea adevărului. Mii de mulțumiri jurnaliștilor ehipei RAI3 pentru implicarea lor în acest caz, atunci când toată presa din România se chinuie să obstrucționeze deconspirarea rețelelor mafiote. Ceea ce nu știu ei este că bulgărele a pornit la vale și este de neoprit acum, datorită NOUĂ, datorită celor care luptăm pentru o cauză reală, nu pentru sloganuri și trocuri politice, a scris Cumpănașu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI