Alexandru Cumpănaşu, apariţie incendiară la o televiziune din Italia. Ce detalii noi a oferit despre Alexandra Măceşanu

Alexandru Cumpănaşu, apariţie incendiară la o televiziune din Italia. Ce detalii noi a oferit despre Alexandra Măceşanu
Ce spune Alexandrul Cumpănașu desl cău pre faptul că Luiza Melencu ar putea fi în viață.

Cazul Caracal a fost dezbătut și peste hotare. Alexandru Cumpănaşu a avut o apariţie incendiară la o televiziune din Italia, unde a vorbit despre întregul film al evenimentelor petrecute cu aproape trei luni în urmă, dar și despre dispariția nepoatei sale.

Alexandru Cumpănaşu, apariţie incendiară la o televiziune din Italia

Alexandru Cumpănaşu și-a făcut apariția pe postul de televiziune italian RAI 3. Prezentă în studio a mai fost și mama Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o. De față a mai fost și Simona, soția lui Alexandru Cumpănașu, iar acesta a vorbit în cadrul show-ului TV „Chi l’ha visto?” (n.r.: „Cine i-a văzut?„).

Alexandru Cumpănaşu, apariţie incendiară la o televiziune din Italia. Ce detalii noi a oferit despre Alexandra Măceşanu

Candidatul la președinția României a mers să vorbească despre cazul Caracal, pe postul RAI 3, dar s-a dezlănțuit, pentru că a vorbit într-un mod foarte tăios despre autoritățile române. Cumpănașu i-a criticat pe polițiști, procurori, dar și pe alți politicieni români, numindu-i chiar „sclavi ai clanurilor interlope”.

„Dincă nu este un monstru singuratic”

„Vă mulțumesc dumneavoastră pentru ajutorul acordat. Vreau să vă spun că din prima zi nu am încetat să o caut, am întors România cu susul în jos. Astăzi, o spun cu foarte multă certitudine. Poliția, procurorii, politicienii sunt sclavii clanurilor interlope.

Dincă nu este un monstru singuratic ci este parte a unei rețele de trafic de persoane care are influență în procuratură, în poliție dar din păcate și în magistratura italiană. Familia acestui bătrân care pare un bătrân senil este o familie care face afaceri ilegale, trafic de droguri, trafic de persoane.

Poimâine mă voi afla la Squadra Publica, la Antimafia pentru a depune probe pe care le-am adunat despre traficul pe care Dincă și cu întreaga sa rețea din Italia și din România l-a făcut în ultimii ani de zile. Nu este o atitudine singulară a lui Dincă, avem de-a face cu o atitudine de sclavi a politicienilor români, a poliției, a Parchetului, care au protejat această rețea și care nu au reaționat timp de 19 ore după ce Alexandra a sunat la 112. O voi găsi cu orice preț”, a fost discursul lui Alexandru Cumpănașu, de la RAI 3.

Mama Alexandrei Măceșanu, cu ochii în lacrimi

Imaginile difuzate pe durata ediției show-ului în care a apărut și Alexandru Cumpănașu au fost preluate de pe posturile TV românești. A fost făcută publică imaginea Alexandrei, iar mama acesteia, Tudorița Măceșanu le-a transmis un mesaj celor din fața micilor ecrane.

„Vă rog din tot sufletul, cine o vede, cine le vede pe fete, indiferent să anunțe poliția, să vă anunțe pe dumneavoastră. Să nu le pună viața în pericol. Rog toată populația Italiei, dacă le vedeți… eu cred că sunt vii, că Alexandra e vie”, a mărturisit Tudorița Măceșanu cu ochii în lacrimi, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI