Alexandru Cumpănașu, executat silit. Ce sumă trebuie să plătească

Alexandru Cumpănașu, executat silit. Ce sumă trebuie să plătească
Alexandru Cumpanasu, executat silit

Alexandru Cumpănașu o să fie executat silit de o vecină de bloc pe care acesta a inundat-o cu patru ani în urmă, iar suma este una destul de importantă.

Alexandru Cumpănașu, executat silit

Alexandru Cumpănașu a ajuns chiar în situația de a fi executat silit din cauza faptului că nu a achitat reparațiile la imobilul vecinei ce locuiește în apartamentul de la etajul inferior și pe care Cumpănașu ar fi inundat-o în urmă cu patru ani, scrie WoWbiz.ro.

Astfel că miercuri, o instanță din Capitală a admis cererea de încuviințare a executării silite împotriva lui Alexandru Cumpănașu, iar suma pe care aceasta trebuie s-o primească este de 34.000 de lei.

Alexandru Cumpănașu are un apartament în centrul Bucureștiului, pe care l-a închiriat în urmă cu mulți ani la o firmă de avocatură. La un moment dat, în acel imobil a avut loc o defecțiune la sistemul de instalații electrice, iar apa s-a scurs în apartamentul de jos, unde, la fel, avea sediul o firmă. De menționat este că pagubele au fost însemnate deoerece tavanele s-au rupt, lustrele au căzut, parchetul și pereții au fost compromise. În plus, toată aparatura electrică a fost defectată, îndeosebi computerele. Suma pagubelor se ridică astfel la cca 40.000 de euro, potrivit femeii care locuia dedesubt.

Cum s-a ajuns la asta

La început, Alexandru Cumpănașu s-a înțeles cu femeiea respectivă să-i plătească suma de 17.000 de lei, care este contravaloarea aparaturii, bani pe care fostul candidat la președinție i-a și achitat. Alexandru Cumpănașu nu i-a mai plătit și reparațiile la imobil, care au costat-o pe femeie nu mai puțin de 34.000 de lei. Ea l-a dat în judecată, iar instanța i-a dat câștig de cauză, dar nu în totalitate.

Așadar, judecătorii au decis că Cumpăbașu trebuie să-i achite femeii contravaloarea reparațiilor, dar femeia a cerut bani și pentru faptul că, vreme de două luni, cât au durat reparațiile, a fost nevoită să plătească 8 oameni care nu au putut să-și mai desfșoare activitatea. În total, vecina cerea suma de aproape 170.000 de lei. Întrebat însă de ce nu a achitat reaparațiile, deși inițial fusese de acord cu acest lucru, Alexandru Cumpănașu a spus că femeia a tot crescut suma respectivă și în plus, aceasta i-ar fi adus și injurii.

Într-un final, magistrații nu au fost de acord cu toată suma, decidând ca Alexandru Cumpănașu trebuie să achite doar 34.000 de lei. Dar Alexandru Cumpănașu nu a plătit nici paguba respectivă și a ajuns în martie 2021 să fie executat silit ca această sumă să fie recuperată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI