Lovitura dată de Alexandru Cumpănaşu în prima zi de campanie pentru prezidenţiale. Şi-a înfiinţat propriul partid

Alexandru Cumpănașu are partid: Mișcarea Forța Națională

Alexandru Cumpănașu a dat o lovitură în prima zi de campanie electorală. Candidatul la alegerile prezidențiale a anunțat că înființează partidul Mișcarea Forța România, o formațiune politică de doctrină „centru-națională”, cu 1.700 de filiale la nivel național și 600 de filiale în diaspora. Noul partid ar avea, susține Cumpănașu, 25.000 de membri.

Alexandru Cumpănașu are partid: Mișcarea Forța Națională

„Dragi români, astăzi ia ființă cea mai mare mișcare civică și politică din România! Românii s-au săturat! (…) Oamenii sătui de o justiție coruptă, o poliție incapabilă să protejeze cetățenii, sărăcie, minciună, populism, hoție, clanuri politice și interlope, abuzuri și lipsa de soluții pentru dezvoltarea și modernizarea României, se unesc!”, este anunțul făcut de Alexandru Cumpănașu pe contul personal de Facebook.

Pe lângă sloganu „o Românie fără clanuri”, candidatul la alegerile prezidențiale a postat pe rețeaua de socializare și deviza: „Ori noi, ori ei!”

Alexandru Cumpănașu susține că Mișcarea Forța România are 25.000 de membri, 1.700 de filiale în întreaga țară și 600 de filiale în diaspora. Partidul urmează să fie înființat la începutul anului 2020 și se va axa pe lupta împotriva abuzurilor statului. El mai spune că noua formațiune va promova digitalizarea administrației, înființarea Jandarmeriei Școlare și introducerea transportului în comun pentru copiii din mediul rural.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI