Alexandru Comerzan a izbucnit în lacrimi când și-a văzut copiii. Ce familie frumoasă are concurentul Chefi la Cuțite de la Antena 1

Alexandru Comerzan a izbucnit în lacrimi când și-a văzut copiii. Ce familie frumoasă are concurentul Chefi la Cuțite de la Antena 1
Alexandru Comerzan a izbucnit în lacrimi când și-a văzut copiii. Ce familie frumoasă are concurentul Chefi la Cuțite de la Antena 1

Alexandru Comerzan, semifinalistul de la ”Chefi la cuțite”, parte a echipei mov, a izbucnit în lacrimi când și-a văzut copiii. Ce familie frumoasă are concurentul.

Alexandru Comerzan a izbucnit în lacrimi când și-a văzut copiii

Alexandru Comerzan are 30 de ani, vine din Chișinău, iar la preselecții a pus în fața juraților una dintre cele mai gustoase farfurii degustate de cei trei maești bucătari. Gustul și atenția cu care a lucrat preparatul l-a convins pe Cătălin Scărlătescu ca, în cele din urmă, să îi ofere cuțitul de aur.

Cu talent și puțin noroc, a ajuns în finală, unde, după cum am fost obișnuiți, concurenții primesc mesaje de îmbărbătare de la familiile lor. Deși ar fi trebuit să fie un moment care să îi ofere mult curaj bucătarului, situația a stat invers, Comerzan izbucnind în lacrimi la vederea copiilor săi.

”Fără sacrificiu nu există victorie”

”Salut, tati. Să ai mult noroc și mult succes. Noi îți urăm multă iubire, fiindcă noi te iubim foarte tare și să nu uiți asta niciodată. Noi suntem tare mândri de tine și tare am vrea să fim lângă tine, dar să știi asta: fără sacrificiu nu există victorie. Să știi asta mereu. Te iubim! Întoarce-te curând”, i-au transmis copiii tatălui lor.

După aceste cuvinte, au curs lacrimile, iar platoul show-ului culinar s-a umplut de emoție, fiind impresionat chiar și Scărlătescu de mesajul primit de concurentul său.

”M-au emoționat”

„Stai să îl țin. Cade ursul din picioare. Alex al meu a devenit din senin dintr-un leu a devenit un leu micuț. Și mie mi s-a ridicat părul pe mine. I-am luat pe toți în brațe. Atâta pasiune, atâta dragoste s-a văzut în el”, a spus, uimit, chef Cătălin Scărlătescu.

„Când s-au născut ei, eu nu am fost lângă ei doi ani. Lucram mult. Aveam din 7 zile o zi, două liberă, în care să te odihnești. Familia e tot pentru mine. M-au emoționat”, a povestit, vizibil emoționat, Alexandru Comerzan.

Comerzan, posibilul câștigător

Click! scrie că în finală Florin Dumitrescu a rămas ”descoperit” și că marea bătălie s-a purtat între Sorin Bontea, care a i-a avut în joc pe Bobby și Alex, și Cătălin Scărlătescu, ce a plusat cu Alex, un bucătar lăudat de-a lungul edițiilor. Potrivit aceleiași surse, marele premiu de 30.000 de euro a ajuns în mâinile lui Alexandru Comerzan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI