Alexandru Arșinel se află într-o stare tulburătoare. Cum a ajuns să arate, a slăbit enorm FOTO

Alexandru Arșinel se află într-o stare tulburătoare. Cum a ajuns să arate, a slăbit enorm FOTO
Alexandru Arsinel se afla intr-o stare tulburatoare

Cele mai recente fotografii cu Alexandru Arșinel de pe rețelele sociale i-au șocat pe fanii marelui actor. Faimosul artist a slăbit foarte mult, iar admiratorii săi sunt îngrijorați pentru starea sa de sănătate. Imaginile cu fostul partener de scenă al regretatei Stela Popescu au devenit virale pe Facebook.

Cum a ajuns să arate Alexandru Arșinel

Cea mai recentă apariție a lui Alexandru Arșinel pe social media i-a pus pe gânduri pe fanii marelui actor, întrucât internauții s-au îngrijorat atunci când au văzut cât de mult a slăbit actorul.

Afișând o siluetă extrem de firavă, Alexandru Arșinel a fost fotografiat în timp ce a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, distincție pe care a primit-o și Vasile Murariu, colegul său de breaslă.

Deși Arșinel a vizibil slăbit, actorul a primit distincția cu un zâmbet pe buze, deși se afla într-un scaun cu rotile. În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Arșinel s-a agravat, după ce marele actor în vârstă de 83 de ani s-a confruntat cu anumite probleme de ordin medical.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, cei doi actori au primit distincția pentru că au contribuit major la scena teatrului românesc, televiziune și film, înscriindu-se în panoplia marilor actori români, dar și ca cei care au susținut Biserica prin diferite intervenții ale domniilor lor în public în decursul timpului,

„văzând lucrarea plină de râvnă întru promovarea dreptei credințe și cultivarea valorilor neamului strămoșesc și prețuind roadele pe care această lucrare le are în sânul comunității creștine.”, scriu cei de la stiripesurse.ro.

Maestrul Alexandru Arșinel a primit ordinului Crucea Bucovinei în reședința sa din București, în prezența membrilor familiei actorului.

Ce mesaje i-au transmis fanii

După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată.

Fanii lui Alexandru Arșinel de pe Facebook i-au transmis sute de mesaje de încurajare și urări de bine, exprimându-și îngrijorarea față de idolul lor.

„Multă sănătate! Doamne-ajută!

Sănătate Maestre Arșinel Alexandru!

Felicitări și multă sănătate d-nule Alexandru Arsinel!

Maestre, multa sanatate, si liniste sufletească, va urez.

Doamne, lasă-l pe Arșinel să ne mai bucure încă o sută de ani. Nu se va mai naște altul ca el!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au transmis actorului pe Facebook.

Sursa foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.