Alexandru Arșinel nici nu se mai uită la soția lui. De ce

de: Iulia Statie
14 06. 2021

Alexandru Arșinel trece prin clipe teribile! Actorul în vârstă de 82 de ani a marcat multe reușite în viața profesională, dar în viața personală problemele s-au ținut lanț de acesta în ultima perioadă. Maestrul nici nu se mai poate uita la soția lui, iar motivul i-a lăsat pe mulți îndurerați.

Alexandru Arșinel trece prin clipe grele. De ce nu își mai privește soția

Alexandru Arșinel își împarte viața cu Marilena, femeia ce îi este aproape de mai bine de 50 de ani. Din păcate, viața lor de cuplu nu este așa de roz așa cum credea toată lumea, mai ales pentru că actorul suferă cumplit. Un accident ce s-a produs în urmă cu patru ani l-a făcut să nu mai poată să își privească în ochi partenera.

Alexandru Arșinel a acceptat provocarea lui Dan Negru și a apărut într-un episod al proiectului ‘Legendele’, emisiune difuzată la Antena 1. Cunoscutul actor a vorbit extrem de emoționat despre problema soției sale. În urmă cu doar câțiva ani, Marilena s-a dezechilibrat și a căzut pe scări, accident ce a făcut-o să rămână paralizată și să aibă numeroase probleme de sănătate.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arișnel suferă cumplit. Ți se rupe sufletul

De asemenea, Alexandru Arișenel are o dorință arzătoare. Acesta se bucură de o carieră frumoasă în România, dar își dorește din tot sufletul ca viața lui personală să se îmbunătățească. Maestrul își dorește ca soția lui, Marilena, să se simtă mai bine și să nu mai sufere, astfel că apelează la ajutor divin pentru ca partenera lui de viață să își revină.

„Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături…cu un lucru nu m-ai ajutat încă…ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi…las-o pe Marilena să se simtă mai bine.”, a mai spus el.