Adrian Marinescu, adevărul despre starea lui Alexandru Arşinel şi a soţiei acestuia. Cum se simt, de fapt (exclusiv)

Adrian Marinescu, adevărul despre starea lui Alexandru Arşinel şi a soţiei acestuia. Cum se simt, de fapt (exclusiv)
Adevarul despre starea lui Alexandru Arsinel si a sotiei acestuia

Clipe de coșmar pentru Alexandru Arșinel și soția acestuia. Vestea că marele actor al României și partenera sa de viață au fost infectați cu virusul COVID-19 i-a șocat pe toți fanii artistului, care se roagă pentru sănătatea sa. Adrian Marinescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Matei Balș din București a explicat cum se simt ce doi, de fapt.

Adevărul despre starea lui Alexandru Arşinel şi a soţiei acestuia

Medicul Adrian Marinescu a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre situația medicală a fostului partener de scenă a regretatei Stela Popescu și consoarta sa. Anunțul că cei doi au fost diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus a venit ca o surpriză, având în vedere faptul că toată lumea știa că Arșinel și soția lui se vaccinaseră cu ambele doze de ser de la Pfizer.

„Fără efectuarea vaccinului, cei doi ar fi fost în prezent într-o situaţie mult mai gravă decât se află în prezent. Alexandru Arşinel şi soţia lui au dezvoltat o formă uşoară a bolii. Ca atare, se află internaţi, de câteva zile, în secţii normale, nu la Terapie Intensivă. Vârsta lor, de peste 80 de ani, dar şi starea de sănătate a fiecăruia, fără a intra acum în detalii, i-ar fi pus cu siguranţă într-o postură delicată în faţa acţiunilor coronavirusului.

Fără efectuarea vaccinului, aproape sigur ar fi fost intubaţi, la Terapie Intensivă, cu o formă gravă a bolii. Aşa, îi ţinem sub control cel puţin întreaga săptămână şi sperăm să treacă cât mai lin posibil prin această boală, şi cu ajutorul nostru, şi cu cel al bunului Dumnezeu!

De ce se îmbolnăvesc oamenii de COVID după vaccin

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Matei Balș din Capitală subliniază faptul că vaccinul anti-COVID nu îți garantează imunitate de 100% împotriva coronavirusului, dar te ajută, cu siguranță, să treci mai ușor prin boală, dezvoltând o formă ușoară a acesteia.

Avem aceste vaccinuri de câteva luni, care constituie un mare ajutor în lupta noastră împotriva actualei pandemii. Nu există însă niciunul care să ne garanteze o imunitate de sută la sută. Pfizer a anunţat 95% eficacitate în prevenirea bolii, Moderna, 94%, ca să vorbim despre două dintre ele.

Însă ele ne garantează un aliat de nădejde, fiindcă nu vom face forme severe. Este exact situaţia din cazul domnului Alexandru Arşinel şi a soţiei sale. Iată de ce insistăm atât pentru vaccinare, fiindcă acest lucru îl ajută şi pe individ, pe cel ce se vaccinează, dar şi comunitatea medicală unde mai apoi acesta va fi internat până la vindecare. Aşadar, te poţi infecta, dar viaţa ta nu mai e pusă în acelaşi grad de pericol”, a declarat medicul Adrian Marinescu pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI