Alexandru Arșinel, mărturii sfâșietoare despre soția lui. ”Este cea mai mare durere!”

Arșinel, dezvăluiri tulburătoare despre soție

Actorul Alexandru Arșinel, interviu tulburător despre starea soției sale și despre relația sa cu Dumnezeu. „Dacă pot să stau de vorbă cu tine, înseamnă că Dumnezeu și-a trecut binecuvântarea și peste mine”.

„Ne-am rugat toată viața la El și cred c-a trecut prea ușor peste necazurile noastre”

Alexandru Arșinel a vorbit cu sinceritate despre starea deosebită în care se află soția lui, dar și despre faptul că nu-L simte pe Dumnezeu pe atât de aproape pe cât ar vrea el. Actorul spune că s-a rugat toată viața la Dumnezeu, dar că Dumnezeu nu i-a răspuns pe măsura rugăciunilor sale.

„Multă lume știe, soția mea e paralizată. Este cea mai mare durere a familiei noastre. Mă descurc, pentru ea trebuie să mă descurc. În mod normal, Dumnezeu ar trebui să mă ajute mai mult, pentru că toată viața ne-am rugat la El și cred c-a trecut prea ușor peste necazurile noastre, dar la cât ne-am rugat, ar trebui să se aplece mai mult asupra noastră, să întoarcă capul și să ia o hotărâre mai puternică vizavi de sănătatea soției mele, că și ea se roagă”, a spus Arșinel.

Arsinel:
Arsinel: „La cât ne-am rugat, trebuia să ne dea mai mult”

„Am avut niște cumpene cumplite”

Chiar dacă nu l-a ajutat pe atât de mult pe cât ar fi vrut el, actorul îi e recunoscător lui Dumnezeu: „Am primit semnale de la El, pentru că și eu am avut niște cumpene cumplite”.

Actorul a vorbit și despre relația cu Stela Popescu: „Paradoxal, cred că am mai multe amintiri decât spun unii care comentează mereu ce amintiri au cu Stela. Probabil că așa a fost. Mi-a ascuns Stela treaba asta!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI