Alexandra Velniciuc îl dă de gol pe Şerban Puiu. De ce nu apare regizorul niciodată la evenimente: „Mă întreabă mereu cum a fost” (Exclusiv)

Alexandra Velniciuc îl dă de gol pe Şerban Puiu. De ce nu apare regizorul niciodată la evenimente: „Mă întreabă mereu cum a fost” (Exclusiv)
De ce Șerban Puiu nu vine niciodată la evenimente: Alexandra Velniciuc a spus totul.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu sunt împreună de 23 de ani. Mulți din fanii acestora încă se întreabă care este motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit încă, timp în care apropiații lor înțeleg motivele și doar se bucură pentru povestea de dragoste frumoasă pe care o trăiesc. Celebra actriță vine acum cu mărturii neașteptate. Aceasta l-a dat de gol pe bărbatul pe care îl iubește. Ce a spus despre el? Cei care îl cunosc pe regizor știau deja acest lucru.

Alexandra Velniciuc, detalii despre Șerban Puiu: actrița a spus de ce regizorul nu vine la evenimente

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu sunt împreună de 23 de ani. Povestea lor de iubire încă uimește. Mulți dintre fanii celor doi nu înțeleg de ce aceștia nu au făcut pasul cel mare sau nu au un copil împreună. În timpul acesta, cei care îi cunosc se bucură de fericirea lor. Cea din urmă a adus și câteva detalii despre conexiunea care îi leagă.

,,Cred că atunci când o relație e sinceră și când se construiește sănătos, tipul acesta de gând parazitar nu apare niciodată. Adică nu am stat să mă gândesc dacă e bine să construiesc o relație cu Șerban că la un moment dat s-ar putea distruge”, a susținut vedeta.

Deși sunt persoane publice și au apărut de-a lungul timpului împreună pe micile ecrane, ei sunt foarte discreți și preferă să își țină multe lucruri departe de ochii curioșilor. Actrița a fost prezentă recent la un eveniment monden, acolo unde a răspuns la câteva întrebări.

,,Rar ne întâlnim la un eveniment, dar aici mi-a plăcut foarte mult”

Unii se așteptau să o vadă însoțită de partenerul de viață, dar a venit singură. Blondina l-a dat de gol și a mărturisit că regizorul nu suportă să vină la evenimente în general pentru că este o persoană care preferă să stea de cele mai multe ori acasă. Mai mult decât atât, artista a subliniat că niciunul din ei nu se consideră persoane mondene, lucru care se poate vedea imediat.

,,Șerban nu suportă să vină la evenimente în general, e un tip care preferă să stea acasă și să mă întrebe doar cum a fost, asta în măsura în care își aduce aminte unde am fost și de ce voi veni machiată așa acasă. Nu e genul, noi nu suntem oameni mondeni, ceea ce se poate vedea cu ochiul liber.

Rar ne întâlnim la un eveniment, dar aici mi-a plăcut foarte mult să vin și atmosfera e foarte plăcută, locația e foarte frumoasă și ne-am simțit cu toții aici bine împreună”, a mărturisit Alexandra Velniciuc, pentru impact.ro.