Alexandra Ungureanu, la Survivor? Ce spune îndrăgita artistă despre participarea la reality show-ul de la Pro TV. EXCLUSIV

de: Iulia Statie
10 02. 2022

Alexandra Ungureanu a cucerit inimile telespectatorilor la „Bravo, ai stil! Celebrities”, demonstrând că are un simț stilistic dezvoltat. Vedeta a participat și la Asia Express, iar fanii au putut să vadă latura ei de luptătoare. Acum, mulți se întreabă dacă artista se gândește să participe la Survivor.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre o eventuală participare la Suvivor România: „E un proiect foarte ofertant”

Alexandra Ungureanu este o cântăreață extrem de versatilă, așa că nu zice nu atunci când vine vorba despre o nouă provocare! Fanii au putut să o cunoască mai bine atunci când a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. În cele din urmă, vedeta a reușit să fie marea câștigătoare din sezonul său.

Ulterior, ea a participat și la Asia Express, un show dificil, care le face pe vedete să își depășească limitele. Alexandra Ungureanu nu regretă experiența, bucurându-se enorm de tot ce s-a întâmplat acolo. Atunci când vine vorba de Survivor, aceasta consideră că este un proiect ofertant, dar greu.

„Greu de zis, e un proiect foarte ofertant, din punct de vedere personal, nu prea are legătură cu partea artistică. Este loc și de divertisment din când în când pentru a se detensiona atmosfera. Totuși, are legătură cu cine ești tu ca om, cu educația, cu tot ce s-a clădit în tine în această direcție.

Am văzut că ies la iveală tot felul de laturi ale oamenilor de acolo. Este foarte greu proiectul. Este diferit de Asia Express, deși acest proiect mi-a plăcut la nebunie, nu regret o secundă că am participat, chit că am plecat cu niște așteptări și cumva a fost diferit. A fost absolut genial proiectul.”, a spus Alexandra Ungureanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Alexandra Ungureanu: „Mi-ar plăcea”

Ideea de a participa la Survivor sună tentant pentru Alexandra Ungureanu. Vedeta nu știe ce s-ar putea întâmpla în viitor, așa că nu refuză vehement o eventuală participare la acest proiect dificil. Cu toate acestea, îndrăgita artistă nu este convinsă momentan că ar putea să facă față show-ului.

Totuși, Alexandra Ungureanu consideră că niciodată nu ar trebui să spună că viitorul nu o să îi aducă surprize din acest punct de vedere.

„Survivor clar e diferit, intervin multe alte chestii pe care le mai am. Am câteva probleme de sănătate care acolo s-ar putea să nu mă ajute foarte mult. Bine, nu sunt grave, dar în ritmul și condițiile de acolo, s-ar putea să pună probleme.

Mi-ar plăcea, dar nu știu sigur. Plus că lumea te judecă: „De ce te-ai dus dacă ai știut”, dar tu nu știi ce se poate întâmpla acolo. Ar fi tentant, dar nu sunt convinsă în acest moment că pot să fac față. Ce pot să zic, never say never.”, ne-a mai spus Alexandra Ungureanu.

Survivor România a atras atenția telespectatorilor din România, mai ales pentru că fanii își pot urmări vedetele preferate în Republica Dominicană. Războinicii și Faimoșii se confruntă cu provocări dificile, ținând cont că lipsa de hrană și confort îi poate afecta în timpul probelor fizice.