Alexandra Stan, umilită de Tristan Tate. Ce i-a făcut acesta după ce au fost intimi și s-au despărțit

de: Iulia Statie
04 05. 2021

Alexandra Stan și Tristan Tate au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, iar cântăreața a rămas cu un gust amar. Cu aceasta au apărut în presă poze intime făcute în mare secret de ea și de proprietarul saloanelor de videochat. Cunoscuta blondină s-a declarat întristată de gestul făcut de fostul partener, recunoscând că a rupt orice legătură cu acesta încă de la despărțire.

Ce a pățit Alexandra Stan după ce s-a despărțit de Tristan Tate. Cântăreața a rămas cu un gust amar

Alexandra Stan și Tristan Tate au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, iar cântăreața a fost neplăcut surprinsă atunci când s-a trezit că anumite poze delicate au ajuns în presă. În una dintre fotografii, ea apare topless în brațele fostului iubit, iar acum, aceasta a decis să rupă tăcerea și a dat de înțeles că aceste intimități au fost date spre publicare chiar de controversatul bărbat.

“Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat”, a declarat Alexandra Stan în exclusivitate pentru Cancan.

Idila dintre Alexandra Stan și Tristan Tate nu a durat foarte mult, iar vedeta a decis să rupă orice legătură cu bărbatul alături de care a trăit câteva clipe fierbinți. Aceasta a dezvăluit și motivul pentru care între ei nu a durat relația, explicând că el nu este omul alături de care ar putea avea o poveste de dragoste serioasă.

“Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură.”, a mai spus Alexandra Stan pentru publicația menționată mai sus.

Alexandra Stan, în mijlocul unor controverse. Ce se întâmplă cu blondina

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea în ultima perioadă. După ce aceasta a vorbit despre orientarea ei sexuală și a oferit detalii picante legate de bărbații din viața sa în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, aceasta a apărut în ipostaze indecente alături de Tristan Tate.

Cei doi au trăit o idilă amoroasă timp de o lună, timp în care Alexandra Stan era încă într-o relație cu Bogdan, iubitul ei oficial. De asemenea, superba blondină a locuit o perioadă cu afaceristul în casa deținută de el și de fratele lui, Cobra Tate, potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii de la spynews.ro. Totuși, cântăreața și-a dat seama rapid că bărbatul controversat nu îi va oferi stabilitate, așa că s-a întors la partenerul ei.