Alexandra Stan și soțul ei și-au spus deja adio! Ce s-a întâmplat între cei doi

Alexandra Stan și soțul ei și-au spus deja adio! Ce s-a întâmplat între cei doi
Soțul vedetei a transmis un mesaj

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit. Vedeta abia se căsătorise cu iubitul ei și era în culmea fericirii.

Alexandra Stan și soțul ei s-au despărțit

Se pare că fericirea nu a durat prea mult, iar soțul ei a postat un mesaj pe Instagram. Mai mult, el a lăsat de înțeles că lucrurile între el și soția lui nu stau deloc bine atunci când a șters toate fotografiile de pe rețelele sociale.

Niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească clar despre subiectul despărțirii, dar se pare că cei doi și-ar fi spus adio, mai ales că Emanuel a publicat un mesaj din care se înțelege că nu mai formează un cuplu alături de cântăreață.

”În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Bărbatul a șters toate fotografiile cu Alexandra Stan, lăsând una singură. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a postat mesaj de mai sus, el a șters și ultima amintire cu artista.

Prima reacție a Alexandrei Stan

După ce soțul ei a șters toate fotografiile cu ea, Alexandra Stan a reacționat pe rețelele sociale. Vedeta a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram, în care ascultă o melodie tristă.

„A fost odată ca niciodată/ Să ne îndrăgostim/ Eram atât de siguri/ Orbiți de stelele de deasupra/ Am încercat și am încercat să te avertizez/

Că m-aș putea destrăma/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți salva/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți schimba”, se arată în versurile melodiei pe care cântăreață o ascultă.

S-au căsătorit acum cinci luni

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în luna aprilie, în secret. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea când pe rețelele sociale au apărut imagini cu ea la starea civilă, îmbrăcată în port popular

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.

Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.

Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi, primărița care a cununat-o pe Alexandra Stan, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a postat mai multe fotografii cu tinerii însurăței, iar felicitările și mesajele nu au întârziat să apară.

Alexandra Stan, despre soțul ei și cum s-au îndrăgostit: „A fost magic”

Vedeta a fost cerută în căsătorie de Emanuel pe 14 aprilie, iar pe 1 iulie a avut loc cununia civilă. Emanuel Necatu a fost consilierul de dezvoltare personală al cântăreței.

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul și a fost un moment care m-a detensionat.

Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic”, a mărturisit Alexandra Stan.