23 apr. 2024 | 23:53

Alexandra Stan, dezvăluire despre motivul pentru care mulţi bărbaţi au vrut o relaţie cu ea. Nu s-a ferit să recunoască: „Am oprit orice interacţiune”

Monden
Alexandra Stan, dezvăluire despre motivul pentru care mulţi bărbaţi au vrut o relaţie cu ea. Nu s-a ferit să recunoască:
Alexandra Stan, dezvăluire despre motivul pentru care mulţi bărbaţi au vrut o relaţie cu ea. Nu s-a ferit să recunoască: "Am oprit orice interacţiune"

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Deși se bucură de un succes formidabil și este apreciată de mulți oameni, nu a avut noroc la bărbați. Vedeta a recunoscut motivul pentru care mulți și-au dorit o relația cu ea, dar lucrurile tot nu au mers.

Alexandra Stan, dezvăluiri din trecut

Alexandra Stan se numără printre cei mai cunoscuți artiști din România, care s-au remarcat și în plan internațional. Are un succes formidabil și și-a făcut un nume mare în industrie, însă viața ei nu a fost mereu roz.

Din contră, a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului și a fost supusă unor teste grele. Cele mai multe probleme le-a întâmpinat în plan sentimental, unde a avut parte de multe dezamăgiri de la bărbații din viața ei.

Alexandra Stan este liniștită acum și se declară fericită alături de noul ei partener, care o face să se simtă iubită și respectată. Recunoaște, însă, că a avut alături bărbați care stăteau cu ea doar pentru faimă și pentru faptul că avea o situație financiară mult mai bună decât a lor.

A fost de mai multe ori în situația de a face cadouri unui bărbat care nu avea nimic de oferit, ci doar așteptări. Când și-a dat seama că cineva profită de pe urma ei, a ales să plece și să nu mai permită nimănui să o batjocorească.

„Au existat situații în viața mea când am fost eu cea care a făcut cadouri, dar și momente când am primit. Probabil în momentul interviului eram într-o etapă în care doar eu eram cea care oferea.

Și da, au existat și bărbați care au fost interesați de aspectele astea, dar important este că mi-am dat seama la timp și am oprit orice interacțiune am avut cu ei. Iar în prezent, sunt iubită și fericită”, a declarat vedeta pentru Viva.

Alexandra Stan, totul despre relațiile toxice

Alexandra Stan a avut mai multe relații de-a lungul timpului și majoritatea dintre ele s-au încheiat rău. A trecut chiar și printr-un mariaj eșuat, deși credea că a găsit atunci marea iubire, alături de care va petrece restul vieții.

Artista recunoaște că a pierdut numărătoarea când vine vorba despre relații toxice și oameni care au făcut-o să sufere, dar mărturisește că, la acea vreme, a făcut eforturi mari pentru a repara lucrurile.

Cântăreața spune că nu regretă nimic din ce a trăit cu oamenii ce au făcut parte din viața ei. Singurul lucru pe care și-ar dori să-l mai poată schimba este faptul că nu a fost sinceră cu ea și s-a mințit că are puterea să facă oamenii din jur mai buni, în timp ce ei deveneau tot mai răi.

„Nu cred că am stat să număr, însă, inevitabil, am ajuns și acolo, și, ca orice om, mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși.

Nu regret nimic, poate regret că nu am fost sinceră cu mine, dar cred că fiecare lucru pe care l-am făcut sau fiecare moment, sau decizie pe care am luat-o m-au adus aici, unde sunt astăzi, și consider că aceste lucruri m-au făcut ceea ce sunt”, a mai spus vedeta pentru sursa precizată anterior.

Alexandra Stan este fericită acum. Lucrurile merg ca pe roate în plan profesional, se bucură de mare succes și este iubită de fani și, de ceva timp, și-a găsit și un partener de viață pe măsură.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! Nu și-au primit BANII
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro