Alexandra Stan dă marea lovitură. Nimeni nu se aștepta să reușească

Alexandra Stan dă marea lovitură. Nimeni nu se aștepta să reușească
Alexandra Stan dă lovitura

În 2019, Alexandra Stan a aniversat 10 ani de activitate în muzică. Frumoasa cântăreață a cucerit întreaga lume cu hitul ”Mr. Saxobeat”, iar de-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume, Saxobeats, Unlocked, Alesta și Mami.

Alexandra Stan dă marea lovitură

Alexandra Stan este singura cântăreață din România care are o melodie ce depășește pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify. „Mr. Saxobeat” ar putea fi inclusă, foarte ușor, în viitoarele cărți de muzică din România, ca fiind prima melodie, lansată de un cântăreț român, care reușește această performanţă.

”Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani și 200.000.000 de ascultări pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii încă îmi ascultă piesa și mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc.

Sper să reușesc și de acum încolo să îmi păstrez același entuziasm, aceeași energie care să rămână forever în inimile oamenilor. Mulțumesc!”, a declarat Alexandra Stan, potrivit Paginademedia.ro.

Piesa împlinește 10 ani pe 22 noiembrie 2020

Mega-hitul ”Mr. Saxobeat” va împlini pe 22 noiembrie 10 ani de la lansarea pe celebra platformă. Pe lângă numeroasele reușite obținute până acum, se mai adaugă și cifrele impresionante adunate de către melodie pe Spotify.

Cu toate că a fost lansată acum 10 ani, melodia “Mr. Saxobeat” continuă să fie căutată pe platformele de streaming și difuzată la radiourile din lumea întreagă. Piesa a fost ascultată doar în ultima lună de 4 milioane de ori, iar în ultimele 24 ore de peste 130.000 ori. Mai mult ”Mr. Saxobeat” a fost adăugată în aproape 6 milioane de playlist-uri la nivel internațional pe Spotify.

Cu recorduri și pe YouTube, ”Mr. Saxobeat” are peste 600 de milioane de vizualizări, un număr total pentru încărcările oficiale de pe diversele canale de YouTube. Melodia este inclusă pe albumul lansat în 2011, ”Saxobeats”, de pe care Alexandra Stan a mai lansat hituri precum ”Get Back (ASAP)”, ”1.000.000” sau Lollipop (Param Pam Pam).

Nimeni nu se aștepta ca Alexandra Stan să reușească
Nimeni nu se aștepta ca Alexandra Stan să reușească

Alexandra Stan, pe primele poziții în topurile muzicale din România

În luna august a acestui an, Alexandra Stan a lansat piesa ”Tikari”, care are la fel de mult succes pe plan international, în India, Mexic, Finlanda, Australia, Noua Zeelanda și numeroase alte ţări. Artista a colaborat recent cu Paul Damixie, pentru piesa “Bandit”. În 2020, pentru câteva luni de zile, Alexandra Stan a fost clasată pe primele poziții în topurile muzicale din România, cu piesa “Obsesii”.

Îndrăgita cântăreață a debutat în muzică alături de MediaPro Music, atunci când a lansat single-ul ”Lollipop (Param Pam Pam)”. Ulterior, au urmat single-uri ca ”Mr. Saxobeat”, ”Lemonade” sau ”Get Back (ASAP)”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI