23 aug. 2023 | 11:21

Alexandra Dinu, adevărul despre relația cu Bobby Păunescu. Ce spune despre presupusele imagini cu ea din patul miliardarului

Monden
Alexandra Dinu, adevărul despre relația cu Bobby Păunescu. Ce spune despre presupusele imagini cu ea din patul miliardarului
Alexandra Dinu, adevărul despre relația cu Bobby Păunescu

După ce mai multe imagini și filmări din vacanța lui Bobby Păunescu, în care s-a aflat și Alexandra Dinu, au fost făcute publice, blondina a ținut să spună adevărul despre relația care este între ei doi. Fosta soție a lui Adi Mutu a postat un mesaj foarte lung pe rețelele sociale în care a dat cărțile pe față.

Alexandra Dinu și Bobby Păunescu, adevărul despre relația dintre cei doi

După ce a divorțat de briliantul Adrian Mutu, Alexandra Dinu a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Și-a văzut de treaba ei, astfel că aparițiile în presa mondenă au fost extrem de rare. Cu toate acestea, în primăvară, blondina a fost surprinsă în compania unui celebru om de afaceri din România, imaginile cu cei doi stârnind un val de speculații în spațiul public.

Este vorba de Bobby Păunescu, cu care, recent, aceasta a fost plecată în vacanță într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale Italiei, Positano. Dovadă stau imaginile apărute pe rețelele sociale, însă una, de departe, a atras atenția tuturor. Afaceristul a publicat recent o fotografie făcută chiar în dormitorul vilei, iar în pat apare o femeie despre care s-a scris că ar fi chiar fosta soție a lui Adrian Mutu.

Imaginea care a stârnit vâlvă în lumea mondenă

Imaginea care a stârnit vâlvă în lumea mondenă

Ce a declarat blondina

Fosta jurată a emisiunii Românii au Talent a reacționat dur, la scurt timp după ce Bobby Păunescu a publicat acea fotografie. Vedeta a negat orice zvon conform căruia cei doi ar avea o relație. Ba mai mult, spune că nu ea este în acele imagini, ci o altă femeie.

”În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.”, a scris Alexandra Dinu pe rețelele sociale.

”Sunt dezamăgită”

Blondina se declară dezamăgită că regizorul, pe care îl considera un bun și vechi prieten, a lăsat loc de atâtea interpretări.

”Repet. Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede si al carui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să îl fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy.

Sunt dezamăgită de lipsa de profesionalism a presei care mi-a asociat numele, fără nicio urmă de dubiu, cu o fotografie în care apare această femeie blondă, speculând că ar fi vorba despre mine și construind astfel o poveste care nu are nicio bază reală, fiindu-mi încălcat astfel dreptul la imagine.

Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presa fără sa mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive și îmi aduc atingere imaginii mele publice”, a continuat fosta vedetă Pro TV.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Buletinele vor fi înlocuite de noua carte de identitate pe model european
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Șoferii cu mașini pe benzină vor plăti mai mult. Decizie în România, în a doua zi de Paște
Capital.ro
Horoscop 7 mai 2024. Capricornii își urmează ambițiile. Racii trebuie să fie atenți la finanțe
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
În cât timp iese alcoolul din sânge. Când te poți urca la volan dacă vrei să conduci
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro