17 iun. 2020 | 13:19

Cum se înțelege Antonia cu mama lui Alex Velea. Totul a devenit public… și nu se va opri aici

Știri generale
Cum se înțelege Antonia cu mama lui Alex Velea. Totul a devenit public… și nu se va opri aici
Cum se înțelege Antonia cu mama lui Alex Velea. Totul a devenit public… și nu se va opri aici

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 7 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Aceștia au doi băieței superbi împreună, pe Dominic și Akim, și sunt cât se poate de fericiți. Puțini sunt cei ce știu însă care este relația cântăreței cu „soacra“. Vedeta a vorbit într-u interviu despre raporturile dintre ea și mama iubitului său și despre ce și-ar dori vizavi de aceasta.

Care este relația dintre Antonia și mama lui Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi și au fost îndrăgiți și apreciați încă de la începuturile lor împreună. Cei doi au stat departe de scandalurile ce le-ar fi putut zdruncina relația și au apărut în presă doar cu subiecte legate de familie, iubire, sau carieră.

Dar, cum fiecare persoană are și o familie în spate, nu este suficient să te înțelegi bine doar cu partenerul. Sau, cel puțin, este de dorit ca raporturile cu cei din familia lui să fie unele bune. Despre acest fapt, Antonia a vorbit în exclusivitate într-un interviu pentru viva.ro. Vedeta a mărturisit că „mama soacră“ o ajută în creșterea copiilor și îi îndeplinește toate poftele, fapt pentru care o iubește foarte mult. Mai mult, artista a declarat că și-ar dori să meargă într-o vacanță cu mama lui Velea.

„Ne înțelegem bine și ne ajută cu tot ce ține de creșterea copiilor. O iubesc mult pe ea, și ea pe mine, este o gospodină excepțională, îmi face mereu pe plac. Știe că iubesc orezul cu lapte și îmi pregătește mereu. Îmi doresc să plec într-o vacanță cu ea“, a declarat Antonia.

Cum arată nunta perfectă pentru artistă?

Antonia și Alex Velea sunt de 7 ani împreună și încă nu și-au unit destinele. Întrebată fiind de ce nu se căsătorește cu tatăl copiilor ei și când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu a fost cerută încă!

În ceea ce privește nunta visurilor sale, cântăreața nu a oferit prea multe deralii, rezumându-se la ideea că totul este perfect atunci când ești în compania persoanei iubite.

„Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine“, a declarat frumoasa brunetă.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro